Monştri, nu părinţi! Români care îşi distrug copiii

Ultima actualizare:
Trei fraţi au fost uitaţi în casă, nemâncaţi
Trei fraţi au fost uitaţi în casă, nemâncaţi

Nu au nici o vină că s-au născut în familii dezorganizate şi sunt condamnaţi să trăiască fără dragostea şi grija pe care ar trebui să o primească din partea părinţilor. Sunt prea mici şi nu înţeleg cu ce au greşit atunci când sunt abandonaţi de cei care ar trebui să îi crească. Este şi cazul unui băieţel de 3 anişori, care a rămas speriat şi neajutorat în mijlocul unui hypermarket, unde l-a “uitat” mama lui.

Clipe de groază pentru un băieţel de 3 anişori abandonat sâmbătă, de mama lui, în magazinul Auchan, din Baia Mare. Femeia şi-a dus copilul la raionul de jucării şi, profitând de faptul că micuţul se uita fascinat la produsele pentru copii, s-a făcut nevăzută. Când a realizat că a rămas singur, micuţul speriat a început să plângă.  Câţiva clienţi care au văzut ce s-a întâmplat au chemat poliţia şi au încercat să-l liniştească pe micuţ, însă copilul se uita înfricoşat în stânga şi-n dreapta, pentru că nu cunoştea pe nimeni. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să o identifice pe bunica acestuia, care a venit într-un suflet să-şi recupereze nepoţelul. Bătrâna, care este şi tutorele lui, a povestit că mama copilului are probleme psihice şi că l-a luat din casă fără ca ea să ştie. Băiatul a ajuns, bucuros, înapoi în grija bunicii. 

I-a lăsat nemâncaţi în casă


    Trei fraţi au fost uitaţi în casă, nemâncaţi
Trei fraţi au fost uitaţi în casă, nemâncaţi

Nemâncaţi, neîmbrăcaţi şi răciţi, într-o cameră neîncălzită. Aşa au fost găsiţi de autorităţi trei micuţi de 3 luni, 2 ani şi 5 ani, lăsaţi singuri în casă de părinţi. Cei care au alertat Protecţia Copilului au fost vecinii, care au văzut că părinţii plecaseră de dimineaţă de acasă şi nu mai veniseră înapoi. În Ambulanţă, fetiţa de 5 ani le-a spus medicilor că nu mâncaseră nimic toată ziua. Mama era plecată de dimineaţă de acasă “după lapte”, dar nu se mai întorsese. Sătenii spun că aceasta este alcoolică şi că îşi lăsa în mod repetat copiii singuri acasă. Femeia mai are patru copii care se află în plasament, unde vor ajunge şi ceilalţi trei fraţi după ce se vor însănătoşi. Toţi trei sunt răciţi, tuşesc şi prezintă semne de viroză. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net