Monica Tatoiu loveşte din nou: a descoperit secretul articulaţiilor sănătoase

Ultima actualizare:

    Tatoiu e încrezătoare în medicamentul de tratare a afecţiunilor articulare
Tatoiu e încrezătoare în medicamentul de tratare a afecţiunilor articulare

Monica Tatoiu, femeia-miracol, cum i-au zis unii, sau femeia-vraci, cum a fost poreclită de alţii, şochează din nou. După ce, în 2010, pretindea că s-a vindecat de cancer de col uterin cu o reţetă 100% naturistă pe bază de miere de albine, Tatoiu se tratează acum pentru o afecţiune mai veche a şoldurilor cu un medicament-minune, căruia îi face reclamă pe unde apucă.

“Am o problemă la şold, probabil că în doi-trei ani o să ajung în scaunul cu rotile. Sunt zile în care trag piciorul după mine, dar continuu să schiez, să dansez”, declara Tatoiu, în urmă cu doi ani, jurnaliştilor de la Click! Salvarea ei pare a fi noul leac-minune în tratarea articulaţiilor, pe care femeia de afaceri îl recomandă tuturor românilor care suferă de osteoartrită, o afecţiune a articulaţiilor şi a extremităţilor articulare ale oaselor.

“Pentru anii care urmează am o mulţime de planuri, iar neplăcerile provocate de durerile articulare sunt incluse în agenda personal. (…) Cei cu probleme articulare ştiu cât poate fi de greu să te bucuri de clipele frumoase atunci când durerea nu te lasă să te mişti în voie. Le recomand cu căldură Supramax articulaţii – un produs care le va îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii”, spune Monica Tatoiu. Oricum, înainte de a începe orice tratament medicamentos, Click! vă recomandă să cereţi opinia unui medic specialist.

Nu ştim ce probleme articulare are doamna Monica Tatoiu, dar, la cum o cunoaştem, suntem convinşi că va scăpa şi de aceste neplăceri. Poate la fel de miraculos cum s-a vindecat de cancer, o boală necruţătoare la care nici cei mai renumiţi medici nu au găsit leac. Mai ales dacă boala e în stadiu avansat. Cert este că la fel de miraculoase au fost şi vânzările de produse apicole (miere de albine, polen, propolis, lăptişor de matcă), care s-au dublat în câteva luni de la anunţarea miracolului. Să ne aşteptăm să se întâmple la fel şi cu medicamentul-minune pentru tratarea articulaţiilor? Departe de a bagateliza suferinţa Monicăi Tatoiu, ne rezumăm doar la a spune că renumiţi medici oncologi din România au privit cu scepticism reţeta naturistă de tratat cancerul.

Cum a învins cancerul

Monica Tatoiu spune că a învins în lupta cu boala necruţătoare după ce i-a fost recomandată o reţetă-minune, pe bază de miere de albine şi alte produse apicole. Ea a pretins că un domn din Reşiţa a sunat-o şi i-a spus de această reţetă, publicată în “Formula As”, care ar fi provenit de la un călugăr. Aceasta constă în amestecarea a 4 grame de lăptişor de matcă, 1,5 kg de miere de salcâm, 300 de grame de polen măcinat, 200 mililitri de ser fiziologic şi 150 de grame de tinctură de propolis. Pasta creată se pune la frigider şi se administrează pe cale orală, câte o linguriţă dimineaţa, la prânz şi seara, pe stomacul gol.

Medicii se îndoiesc de rezultatele reţetei naturiste

“Nici un tratament naturist nu se substituie tratamentului medical. Acest tratament cu miere sau mai ştiu eu ce nu este unul medical. Se poate urma un tratament naturist, dar în paralel cu cel medical adecvat, sau după”, declara Alice Drăghici, şefa secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase Alexandria, pentru ziarul Adevărul. În opinia medicului oncolog, cancerul nu se opreşte, ci eventual încetineşte în evoluţie: “Cancerul, oricum, nu se opreşte, dar pot exista perioade când nu se extinde şi poţi să ai senzaţia că tratamentul naturist are efect. Sunt mulţi vraci şarlatani care profită de aceşti oameni, care sunt disperaţi", a adăugat Alice Drăghici.

Reţeta naturistă e intens criticată şi de medicul oncolog al Spitalului Judeţean Giurgiu, Florin Onisim. Acesta spune că este extrem de periculoasă combinaţia dintre polen şi lăptişorul de matcă. „Lăptişorul de matcă este un factor biostimulator, stimulează toate celulele, nu doar pe cele sănătoase. În urma administrării acestei reţete există riscul destul de mare ca celulele cancerose să se dezvolte, iar pacienţii care erau într-o stare bună şi se vindecaseră să constate că problema de sănătate a reapărut”, spune medicul Florin Onisim. Oncologul precizează că este recomandată în schimb tuturor, combinaţia miere-polen, dar nu împreună cu lăptişorul de matcă.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net