Monica Pop, urmărită penal de DNA

monica_pop.jpg

monica pop
Monica Pop a aflat că suferă de cancer la colon în urma unor dureri acute de stomac
Foto: Facebook

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie București, este urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu și conflict de interese. Aceasta conduce unitatea medicală din 1993.

"Suspecta Monica Daniela Pop, în calitate de manager al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice – Bucureşti, la datele de 13 iunie 2003, 25 octombrie 2007, 1 decembrie 2007 şi 29 noiembrie 2012, a încheiat, cu încălcarea legislaţiei primare, patru acte adiţionale la un contract de închiriere ce fusese încheiat anterior, cu o societate comercială. Concret, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, suspecta a încălcat prevederile art. 14 şi 16 din Legea 213/1998 raportat la art. 1 şi 2 din H.G. 1069/2002", a transmis DNA printr-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Potrivit procurorilor, prelungirea contractului de închiriere s-ar fi făcut nelegal pentru că "exista obligaţia legală ca, începând cu anul 2003, închirierea spaţiilor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti să fie efectuată de către Administraţia Fondului Imobiliar al Unităţilor Sanitare Publice – Sector 1 şi ulterior de către Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi Unităţilor Sanitare Publice din cadrul Consiliului Local Sector 1 Bucureşti, iar sumele de bani încasate cu titlu de chirie să revină fie primăriei Sectorului 1 (administrator), fie Primăriei municipiului Bucureşti (proprietar)."

Procurorii au constatat o pagubă de 24.478 euro.

Doctorița, contactată de sursa citată, a declarat că nu poate fi vorba despre abuz în serviciu, iar în ceea ce privește conflictul de interese, se bazează pe o rezoluție de la ANI.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • monica pop oftalmolog medic spital

    Deşi s-a întrebat tot timpul de când a aflat că este bolnavă de ce a ajuns în această situaţie, Monoca Pop nu a abandonat lupta cu boala. Celebrul medic oftalmolog a fost diagnosticat cu cancer de colon, pe care spune că l-a învins după trei ani şi în urma unor operaţii repetate şi tratament cu citostatice. Specialista a vorbit despre motivele care au adus-o în postura unui pacient oncologic.

  • monica pop tribunal proces adriana bahmuteanu

    A fost un an teribil de greu pentru celebrul medic oftalmolog Monica Pop. A aflat că boala ei a recidivat, a trecut printr-o operaţie şi un tratament chinuitor, iar de Crăciun i-a fost spartă casa. Despre toate aceste necazuri, specialista s-a plâns apropiaţilor pe contul ei de socializare.

  • monica pop olivia steer

    Olivia Steer a reuşit să o facă să reacţioneze dur pe Monica Pop după ce a făcut afirmaţii controversate pe pagina ei de socializare despre bebeluşii infectaţi cu sindromul hemolitic uremic (SHU) de la Argeş. Managerul Spitalului de Oftalmologie consideră că această teorie a jurnalistei, potrivit căreia copiii s-ar fi îmbolnăvit din cauza vaccinurilor, este o aberaţie.

  • Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, cel mai vechi şef de unitate sanitară din oraş, este acuzată de conflict de interese şi este acum la mâna procurorilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1