Monica Pop despre soţia lui Cornel Dinu: «Nu-mi vine să cred că nu mai există!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Managerul Spitalului de Oftalmologie a cunoscut-o personal pe soţia lui Cornel Dinu. Prof. dr. Monica Pop a rememorat-o pe Silvia Dinu, în platoul emisiunii „Drept la ţintă" de la Kanal D.

„Am cunoscut-o în urmă cu 25 de ani, şi boala exista, a înfruntat-o încă de pe atunci", a spus medicul despre soţia lui Cornel Dinu. „Aştepta să-şi pună proteză şi să meargă din nou. Bolnavă cum era, Silvia era veselă, avea un curaj deosebit. Era un om foarte generos, avea un râs contagios, avea un bun gust deosebit. Nu-mi vine să cred că nu mai există", a descris-o ea.

Soţia „Procurorului", aşa cum era cunoscut Cornel Dinu în lumea fotbalului şi nu numai, „era consilier juridic încă înainte ca eu să ajung directorul Spitalului de Oftalmologie", a spus Monica Pop. „Aşa ne-am împrietenit. Oamenilor necăjiţi din spital le cumpăra lucruri, plângea de mila vreunui copil, a vreunui pacient. În schimb, la toate întrunirile era sufletul petrecerii. Bucura pe oricine, aşa era felul ei".

simeon stalpnicul png

Ca medic, discutase cu Silvia Dinu despre problemele ei medicale: „A avut o formă de diabet foarte rezistentă. Nu răspundea la tratament, deşi făcea un tratament complet. Am văzut-o imediat după amputaţie. Mi-a fost foarte greu s-o văd aşa, dar ea a acceptat situaţia. Nu a făcut nici o depresie. Dimpotrivă, ea, fără un picior, era cea care îl încuraja pe Cornel", a descris Monica Pop ultima perioadă a vieţii Silviei Dinu.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net