Monica Gabor, dată în judecată de doi angajaţi ai fostului soţ

CLIIMA20110313_0158_1.jpg

Monica a fost consultată de medicii de la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă. Ea a fost însoţită de avocatul său şi de o prietenă
Citeste tot despre: 

Chiar dacă este departe de România, în braţele iubitului chinez Mr. Pink,  Monica Gabor tot nu scapă de problemele din ţara natală. În urmă cu două luni, ea a fost dată în judecată de angajaţii fostului său soţ, care o acuză de calomnie şi lovire.

Scandalul îşi are originea în martie 2011, când Monica a vrut să-şi vadă fetiţa, aflată în custodia tatălui său, Irinel Columbeanu. Deşi avea o hotărâre judecătorească valabilă, instanţa neîngrădindu-o cu un anume program de vizită, Moni nu a fost lăsată să intre pe domeniul de la Izvorani, să-şi vadă fetiţa. Mai mult, ea susţine că angajaţii lui Columbeanu au agresat-o.

Drept urmare, în seara respectivă, fosta doamnă Columbeanu a mers la Poliţie, la IML şi la Spitalul Floreasca, pentru a strânge actele doveditoare agresiunii. Le-a făcut paznicilor plângere penală, însă anchetatorii i-au găsit nevinovaţi şi i-a sos de sub urmărirea penală.

Imediat ce au scăpat de ancheta poliţiştilor, cei doi bărbaţi, Marian Ghiţă şi Gabriel Marian Ciocan au depus şi ei plângere împotriva Monicăi Gabor, pentru că i-ar fi lovit şi calomniat. Din nou, anchetatorii au avut aceeaşi finalizare: neînceperea urmăririi penale.

Numai că cei doi bărbaţi nu se lasă cu una, cu două. Ei au atacat această decizie în instanţă, pe rolul Judecătoriei Buftea existând două dosare în acest sens. Magistraţii urmează să ia o decizie în 7 martie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1