Momentul în care mâna dreaptă a lui Victor Ponta a bătut un senator în timpul unei emisiuni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Senatorul USR Cluj, Mihai Goţiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt a lui Victor Ponta, în timpul unei pauze publicitare.

Prezentatoarea emisiunii de la B1 Tv, unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa:

Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni - vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Goţiu a declarat ulterior că va depune o plângere penală împotriva lui Mirel Palada.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net