Momente tandre cu Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta fiului șefului PSD

Duminică, 26 august, a fost o zi importantă în familia Dragnea. Băiatul șefului PSD, Valentin, s-a căsătorit religios cu Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov.

Afară, protestatarii î-au întâmpinau pe nuntași cu huiduieli și înnjurături. Înăuntru, muzică și mâncare pe alese, din belșug. Membri marcanți din PSD au venit cu mic, cu mare, la nunta lui Valentin Dragnea. Momentul serii a fost construit de Marcel Pavel.

Solistul le-a cântat în deschidere melodia ”Frumoasa mea” fiind cererea specială a lui Valentin. Valentin și Alexandra au fost, urmați, pe rând, de ceilalți invitați, iar toți ochii au fost ațintiți, apoi, pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și iubita lui tinerică, Irina Tănase. Ea a publicat pe contul său de Instagam imagini din timpul dansului. 

Nuntă cu scandal

În apropierea locației unde este organizată nunta, Palatul Snagov, mai mulți cetățeni s-au strâns ieri pentru a-și striga nemulțumirile legate de liderul PSD și tatăl mirelui, Liviu Dragnea. Unii manifestanți au susținut că nu intenționează să „strice” evenimentul, însă au dorit în continuare să-i transmită un mesaj clar liderului social democraților. Alții au mărturisit însă că au venit să-i transmită lui Dragnea „la mulți ani cu executare”. Oamenii din stradă le arată invitaților care trec cu mașina prin zonă, de asemenea, mesaje injurioase la adresa PSD-ului, printre care și celebrul „slogan” „M**e PSD”.

„Am venit să le urăm la mulți ani cu executare inclusiv mirilor, poate miresei nu că nu știm nimic despre ea. Ia uitați cum vin toți mafioții... Le arătăm mesajul „mu#e PSD”. Fiecare mașină care trece va fi întâmpinată așa. Știu că este un mod un pic extrem de a ne manifesta, dar este nevoie de așa ceva. Mesajele noastre sunt simple: toți pentru Justiție și „mu#e PSD”. Este foarte legitim ca noi să fim aici. Dacă ei ne sfidează și își bat joc de noi... cred că este datoria mea să fac tot ce pot din punct de vedere legal pentru a le arăta că nu ne intimidează”, a zis Tudor Cârstoiu, un activist înrăit al protestelor anti-guvernamentale.

Loading...

Citește și

  • Duminică, 26 august, este o zi specială în familia Dragnea! Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește religios astăzi cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, după ce mirii deja și-au jurat iubire veșnică în fața stării civile în decursul zilei de ieri. După semnarea actelor vor urma, bineînțeles, slujba religioasă și mai apoi petrecerea de nuntă, evenimente la care au anunțat că vor partipa și câțiva protestatari, care s-au strâns deja în apropierea Palatului Snagov pentru a-și scanda nemulțumirile.

  • Duminică este o zi importantă pentru familia lui Liviu Dragnea şi colegii lui de partid, care nu vor lipsi de la evenimentul mondeno-politic al anului. Juniorul liderului PSD, Valentin, se căsătoreşte religios cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, care în urmă cu 7 ani a ajuns în finala concursului de frumuseţe Miss Universe România. Nora lui Liviu Dragnea este fată de preot, tatăl ei slujind la biserica Sfântul Elefterie, lăcaş de cult unde cei doi miri ar fi trebui iniţial să-şi unească destinele.

  • Valentin Dragnea și proaspăta lui soție, Gina Alexandra Tătulescu, s-au ocupat îndeaproape de organizarea marelui eveniment din viața lor: căsătoria. Se pare că mirii au ales un meniu de excepție pentru invitații ce se vor putea bucura alături de ei în seara de duminică, 26 august, când cei doi tineri au programat petrecerea de nuntă, precedată de ceremonia religioasă, ambele organizate la Palatul Snagov.

  • Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește religios astăzi, 26 august, cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, fostă concurentă de la Miss Universe România, concurs de frumusețe unde a ajuns și în finală în urmă cu 7 ani. Cei doi tineri și-au oficializat și în fața stării civile relația, în decursul zilei de ieri, urmând în curând să participe și la ceremonia religioasă, care a fost inițial anunțată ca având loc la Bisera Sfântul Elefterie, însă locația a fost schimbată brusc din cauza unui eveniment anunțat pe rețelele de socializare, unde protestatarii din Piața Victoriei și-au anunțat prezența în fața lăcașului de cult.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1