Momente memorabile cu Cristian Țopescu: de la Nadia la Hagi și Răducioiu

cristian_toipescu.jpg

Cristian Țopescu
Foto Facebook

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, în jurul orelor 16, din cauza unui stop cardio-respirator iresuscitabil, iar vestea aceasta a zguduit o țară întreagă. Era internat în Spitalul Elias de mai multe zile, dar în după amiaza aceasta, el s-a stins din viață. Cristian Țopescu a comentat și s-a implicat în mai mult de 5.000 de transmisiuni în direct din cadrul meciurilor pe parcursul carierei sale.

Comentatorul sportiv a început să lucreze în presa sportivă încă de pe vremea când studia la Insitutul de Educație Fizică și Sport. După această perioadă, el a devenit reporter, comentator, realizator tv și radio pentru încă 40 de ani.

Unul dintre cele mai memorabile momente comentate de Cristian Țopescu a fost cel al Nadiei Comăneci din anul 1976 de la Montreal unde ea a primit nota 10. La fel de recunoscute sunt meciurile naționalei de fotbal la Campionatul Mondial din 1994, când vocea lui Țopescu a răsunat în urechile tuturor românilor deodată cu unele dintre cele mai importante victorii din istoria fotbalului românesc.

 

 

 

 

Loading...

Citește și