Moment inedit la Spitalul Militar: Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a purtat o cămașă specială cu buzunar la braț

sorin-cimpeanu-camasa.jpg

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, protagonistul unui moment inedit la centrul de vaccinare

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, s-a vaccinat anti Covid-19 miercuri, la spitalul Militar din Capitală, purtând o cămașă specială cu buzunar la brațul stâng. Momentul inedit a stârnit amuzamentul tuturor celor prezenți, iar asistentele au făcut chiar și câteva comentarii când au văzut cămașa cu „aerisire”.Ministrul a oferit o explicație pentru ciudatul obiect vestimentar.

De ce poartă Sorin Cîmpeanu cămașă cu buzunar la braț

Miniștrii cabinetului Cîțu au primit prima doză de vaccin anti-COVID, iar ministrul educației, Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost protagonistul unui moment inedit, care a stârnit uimire pe chipurile tuturor, dar și zâmbete. El a venit la Spitalul Militar îmbrăcat cu o cămașă specială, prevăzută cu buzunar pe mânecă, un fel de „fereastră pentru vaccinare”.Cămașa avea pe brațul stâng un petic prins cu scai, care să permită un acces rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să dezbrace cămașa.

„O, dar ce cămașă specială aveți, domnul ministru! Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!”, i-a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Ministrul le-a explicat colegilor și asistentei că obiectul vestimentar îl are de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece în trecut a călătorit în câteva state exotice. 

„Nu, am fost într-un singur an în mai multe state mai ciudate”, a explicat ministrul.

Iată momentul surprins de Digi24

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1