Moise Guran renunță la emisiunea „Biziday”

Ultima actualizare:

    Moise Guran renunță să mai realizeze emisiunea „Biziday”captură: youtube
Moise Guran renunță să mai realizeze emisiunea „Biziday”captură: youtube

Incisivul realizator al emisiunii „Biziday”, Moise Guran (41 de ani), va lua o pauză, anunță paginademedia.ro. Motivul acestei decizii va fi prezentat la „Jurnalul de seară” de marți (21 iunie), moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24.

Ultima ediție a emisiunii „Biziday” va fi difuzată la Digi 24 joi (23 iunie), potrivit paginademedia.ro. Moise Guran nu va mai realiza această emisiune, însă va fi prezent în continuare la postul de știri Digi 24 în calitate de invitat la emisiunile postului.

Moise Guran își va explica decizia legată de „Biziday” marți seară (21 iunie), când va fi în studioul emisiunii moderate de Cosmin Prelipceanu la Digi 24, „Jurnalul de seară”.

Emisiunea „Biziday” are o istorie de zece ani. Inițial, când era la Antena 3, emisiunea se numea „BizBazar”. În octombrie 2010, Moise Guran a trecut cu programul la TVR, cu numele „Ora de business”. Postul public a difuzat emisiunea la început pe TVR 2 după care, în urma audiențelor bune pe care le obținea, programul s-a mutat pe principalul canal public, TVR 1. Mutarea programului de pe TVR 2 pe TVR 1 a venit și cu un nou nume, „Biziday”. Din toamna anului 2015, emisiunea este realizată la Digi24.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net