Moda nunţilor ţigăneşti: centrul oraşului, blocat cu limuzina FOTO

Ultima actualizare:
Mediacenter
Mediacenter

Nunţile ţigăneşti din perioada de vară fac senzaţie în Reşiţa, trecătorii oprindu-se să admire limuzine de opt meri lungime şi bolizi cu mulţi cai putere, aşa cum rar văd pe străzile sparte ale oraşului.

Fala ţiganilor este motiv de bucurie pentru afaceriştii care închiriază limuzinele, iar în Caraş-Severin este diponibilă una singură: în oraşul Oţelu-Roşu.

Afacerea îi aparţine lui Goman Marinică. Ca să ajungi la automobilul de lux de opt metri lungime îţi trebuie programare din timp, pentru că bărbatul deserveşte judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara.

simeon stalpnicul png

"Preţul meu este cel mai mic. O oră costă 100 de euro, însă în preţ este inclus transportul, pe care îl asigur eu, plus şampania şi toate serviciile de care are nevoie clientul", a spus Goman Marinică.

Acesta spune că mai lasă la preţ dacă mirii vor să se plimbe mai multe ore cu luxoasa maşină. Dacă ar fi ca romii din judeţ să închirieze o limuzină din Timişoara, ar trebui să scoată din buzunar 300 de euro, doar drumul până în oraş.

"La noi este o chestiune de fală să ne etalăm maşinile de lux. Dacă nu le avem, le închiriem, dar de cele mai multe ori nuntaşii vin cu maşinile proprii. De obicei, singura maşină închiriată este limuzina", spune Ion Căldăraş, din Reşiţa, fotograf de profesie.

În plus, acesta explică faptul că se poate vedea cu uşurinţă din ce ţară sunt nuntaşii pentru că nu ezită să atârne pe geamuri drapelul ţării din care vin.

Zeci de maşini de lux la nunta nepotului Bulibaşei

Nepotul lui Papaiani, Bulibaşa Banatului Montan, s-a căsătorit, miercuri, la Reşiţa, într-o ceremonie opulentă de unde nu au lipsit limuzinele şi lăutarii. Nuntaşii au blocat străzile, dar şi parcările care arătau mai ceva ca la un salon auto cu ultimele modele de Lamborghini, Ferrari, Porsche, Maserati sau Audi.

Reşiţenii au profitat de ocazie ca să se pozeze cu bolizii de sute de mii de euro. De la Reşiţa, potrivit realitatea.net, nuntaşii au plecat spre un hotel din Caransebeş, la petrecere. Mirii au urcat într-o luxoasă limuzină albă, închiriată special cu suma de 1.000 €.

Intră în Mediacenter pentru a vedea mai multe fotografii


    Mediacenter
Mediacenter
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net