«Moarta» a început să mişte în toiul anchetei

Ultima actualizare:

    Criminaliştii din Medgidia  fuseseră chemaţi  să investigheze  decesul unei femei
Criminaliştii din Medgidia fuseseră chemaţi să investigheze decesul unei femei

Au crezut că aşa ceva pot vedea doar în filmele de comedie, însă au trăit-o pe pielea lor. Criminaliştii din Medgidia au tras o sperietură zdravănă după ce o femeie a început să se mişte şi să vorbească în timp ce ei îi investigau ... moartea.

Totul s-a petrecut luni seara, când un bărbat a anunţat la 112 că vecina lui, de 45 de ani, a murit în casă. Omul nu o mai văzuse de câteva zile pe Corina Chirpac, iar din locuinţa femeii venea un miros greu.

Având o cheie de rezervă, el a intrat în casă să vadă ce se întâmplă. Femeia zăcea pe podea, iar vecinul a presupus că este moartă. A sunat la 112 să anunţe decesul, iar primii care au sosit la faţa locului au fost poliţiştii de la Ordine Publică.

Aceştia nu s-au mai obosit să verifice dacă victima este sau nu în viaţă şi s-au bazat pe intuiţia vecinilor, scrie Telegraf de Constanţa.

Aşa că au chemat criminaliştii. Nici aceştia nu au verificat starea victimei şi au început să cerceteze locuinţa. La un moment dat, femeia s-a ridicat şi a început să vorbească.

Oamenii legii au împietrit de spaimă. Victima lor era vie! Au pus repede mâna pe telefoane şi au chemat Ambulanţa.  Femeia suferise un atac cerebral şi risca să moară, dacă nu ar fi fost descoperită la timp. Acum, poliţiştii care au mers pe mâna vecinilor şi nu s-au sinchisit să verifice dacă femeia trăieşte, riscă să fie cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă.

"Agenţii de siguranţă publică nu au obligaţia de a verifica dacă victima este, într-adevăr, decedată, neavând atribuţii în acest sens"

simeon stalpnicul png

Comisarul şef Constantin Rădoacă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net