Mitică, vedeta licitaţiei de berbeci

Ultima actualizare:

    Berbecul a fost  vândut cu 3.700 de lei
Berbecul a fost vândut cu 3.700 de lei

E frumos, rezistent la frig, şi din cea mai pură rasă ţurcană, rasa originală a renumiţilor crescători de oi din Mărginimea Sibiului. Mitică a fost vedeta licitaţiei de berbeci organizată ieri în localitatea Sălişte, din Sibiu.

Preţul lui a pornit de la 2.500 de lei, însă ciobanii nu s-au lăsat, astfel că Mitică a fost cumpărat, în final, cu 3.700 de lei, cel mai mare preţ oferit la Sălişte.

"Asta e rasa noastră originală. Merită toţi banii, un berbec frumos este jumătate oilor", a spus Vasile Beschiu, (50 de ani), din Jina, cel care l-a cumpărat pe Mitică.

Proprietarul său a fost şi el extrem de mulţumit. Pe lângă Mitică a mai vândut 4 berbeci, cu 2.500 de lei fiecare, astfel că a plecat acasă cu aproape 15.000 de lei.

"A mers foarte bine, nu m-am aşteptat dar îşi merită banii. Berbecii sunt rasă pură ţurcană, bucălăi originali pe galben, de Sibiu. Sunt foarte rezistenţi, la drum, la iarnă, la orice, e rasă mixtă, şi de lapte şi de carne", a spus Bogdănel Dumitru, (25) de ani, proprietarul berbecului.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net