«Miss European Tourism 2012», desemnată la Buşteni! O englezoaică a câştigat titlul - FOTO

Ultima actualizare:
Emanoil Savin
Emanoil Savin

Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a condus juriul ce a desemnat cea mai frumoasă fată din Europa în cadrul concursului "Miss European Tourism 2012", eveniment organizat duminică seară la Castelul Cantacuzino din localitate.

26 de concurente din ţări precum Rusia, Moldova, Polonia, Malta, Italia, Anglia sau Cehia s-au întrecut în a îi impresiona pe componenţii juriului, însă câştigătoarea a fost una singură. Aceasta a fost reprezentanta Angliei, Samanta Helen Leight, care la 19 ani are o înălţime de 1,76 m şi dimensiuni perfecte.


    Emanoil Savin
Emanoil Savin

"Sunt bucuros că acest eveniment, organizat de Primăria Buşteni alături de Castelul Cantacuzino şi Larisa Boriceanu şi Roxana Rus, a ieşit foarte bine la prima sa ediţie. Atmosfera a fost asigurată de artişti consacraţi precum naistul Nicolae Voiculeţ, Iulia Gubanova (Ucraina), Malcolm Pisani (Malta) şi Liviu Iftene de la Opera din Braşov. Aceasta prima versiune internaţională a evenimentului va deveni o tradiţie în oraşul Buşteni", a arătat primarul Emanoil Savin.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net