Miss Bikini pe pârtia din Păltiniș, la -2 grade! Imagini incendiare

miss_bikini_paltinis.jpg

miss bikini paltinis
Fetele au încins atmosfera pe pârtie
Foto: captură Antena 1
Citeste tot despre: 

Pe pârtia din Păltiniș a fost o atmosferă „fierbinte”. Asta datorită celor 14 tinere care au concurat pe schiuri pentru titlul de Miss Bikini. Fetele și-au demonstrat grația și într-un concurs de limbo.

Chiar dacă afară erau -2 grade, fetele de la Miss Bikini au încins publicul cu mișcări provocatoare. După ce au defilat pe catwalk-ul înghețat, tinerele s-au întrecut pe schiuri și pe placa de snowboard. 

Miss Bikini câștigă o excursie la schi în Franța

miss_bikini_2.jpg

miss bikini paltinis
Fetele s-au întrecut pe schiuri sau pe placă
Foto: captură Antena 1

 

„Nu simțim frigul că e adrenalină și activitate și nu ne e deloc frig”, a declarat o concurentă, relatează observator.tv.

„Anul acesta se pare că e super! În fiecare an l-am văzut de pe margine și anul acesta am zis: e anul meu, accept provocarea și trăiesc experiența cum doar o visez. Așa că sper să câștig”, a spus o altă tânără. După schi, concurentele au avut o probă de limbo și de precizie. Probele nu s-au oprit aici: a urmat doborârea de popice în timp ce alunecau pe un colac, apoi sprint contra timp. 

miss_bikini_3.jpg

miss bikini paltinis
Concurentele au avut de trecut mai multe probe trăznite
Foto: captură Pro TV

Cine a ieșit Miss Bikini 

miss_bikini_castigatoar.jpg

miss bikini paltinis
Câștigătoarea a primit o excursie în Franța
Foto: stirileprotv.ro

 

Miss a fost aleasă Petronela de 23 de ani din Botoşani. Ea a câştigat o excursie de o săptămână la schi în Franţa. Weekendul următor la Păltiniş va fi organizată din nou o cursă ciudată. Schiorii şi cei care vor să se dea cu sânii decorate trăznit sunt aşteptaţi să sară pe o trambulină montată la baza pârtiei direct într-o piscină cu apă, potrivit stirileprotv.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • lindsay piper miss bikini

    Atunci când a fost forțată să declare falimentul micii ei afaceri, Lindsay Piper (39 de ani) a apelat la sport pentru a-și lua gândul de la faptul că a ajuns să fie șomeră. Nu știa pe atunci că va ajunge să aibă job-ul pe care îl visează mii de femei și să obțină titlul de Miss Bikini.

  • bikini race 2018

    Curaj mare pentru nouă fete, care duminică au sfidat gerul şi au defilat în costume de baie pe schiuri sau snowboard la -3 grade Celsius. Acest sfârșit de săptămâna a readus la Arena Platoş, a cincea ediţie Bikini Race, pe pârtia din jude'ul Sibiu unde stratul de zăpadă măsoară 65 de centimetri.