Misiune dificilă pentru pompierii din Argeș. Au scos cu buldoexcavatorul o vacă prăvălită într-un canal

Ultima actualizare:

    Bivina a căzut într-n canal cu diametrul de 1 metruFoto: adevarul.ro
Bivina a căzut într-n canal cu diametrul de 1 metruFoto: adevarul.ro

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit duminică pentru salvarea unei vaci căzute într-un canal din comuna argeşeană Budeasa, aflată la 5 km de Piteşti.

Animalul căzuse într-un canal în care era şi apă, iar intervenţia a fost dificilă pentru că exista riscul să se înece. A fost nevoie de un buldoexcavator ca vaca să ajungă în siguranță pe mal.

În zonă pășteau mai multe vaci, aflate în grija unui localnic, iar una dintre ele a căzut în canalul respectiv. A fost vorba de un canal cu diametrul de aproximativ un metru în care era şi apă, iar pompierii au avut misiunea să țină bovina cu capul la suprafaţă, astfel încât să nu se înece.

Pentru extragerea acesteia s-au folosit accesorii din dotarea autospecialei de intervenţie şi buldoexcavatorul. Bovina a fost scoasă în siguranţă şi predată proprietarului. Ulterior, canalul a fost umplut cu pământ, scrie adevarul.ro. 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/salvatorul-de-pisici-salvat-deja-50-de-patrupede

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net