Miron Mitrea: „Nu mai vreau politică. Plec în Africa!”

mitrea.png

miron mitrea parlament africa politicaMiron Mitrea a fost eliberat condiționat din închisoare, în luna mai, după ce a stat după gratii un an și trei luni pentru luare de mită și instigare la fals în acte
miron mitrea, parlament, africa, consultanta politica, oferte, asigurare sanatate studii strainatate
de Carmen Ștefan

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, eliberat recent din închisoare, a declarat, marți, că nu mai doreşte să facă politică în România şi că a primit mai multe oferte din străinătate pentru a face consultanţă politică.

Miron Mitrea a trecut, marţi, pe la Palatul Parlamentului. El a spus că a venit în Parlament pentru că a trebuit să predea un computer.  „A mai rămas un calculator de dat. Mi-am făcut lichidarea, dar au mai rămas mici amănunte”, a spus Miron Mitrea, potrivit News.ro.

Acesta a exclus o întoarcere a sa în politică. „Politica nu, nu (...) Că mi-a ajuns, mi-a ajuns. Acum, o să mă duc în afara României să fac consultanţă politică. Am nişte oferte. În Africa. Nu mă interesează să mai fac comentarii politice”, a spus Mitrea.

Întrebat dacă îi e dor de Parlament, fostul ministru al Transporturilor a spus: ”Nu îmi mai e dor de nimic, decât de prieteni”.

Referitor la perioada petrecută în detenţie, Mitrea a comentat:  „Nu a fost o mare bucurie, nu e cea mai fericită, dar fiecare şi-o face şi o simte cum poate. I-am auzit pe unii plângându-se foarte tare, dar asta e: ajungi în puşcărie, îţi faci puşcăria şi după aia eşti liber să îţi vezi de viaţă”.

Fostul deputat a făcut o scurtă vizită şi la Senat pentru a-şi saluta o parte dintre foştii colegi. Miron Mitrea a schimbat câteva vorbe cu Titus Corlăţean, Ecaterina Andronescu şi Ioan Chelaru.

Loading...