Miron Cozma a rămas pe drumuri! VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Luceafărul huilei" nu are parte de un sfârşit de an liniştit. Aflat la Timişoara unde a petrecut sărbătorile alături de copiii săi, a primit ieri o veste mai puţin plăcută: nu mai are unde locui. Hotelul în care stătea gratuit urmează să fie pus la pământ.

Trei sferturi din hotelul „Histria" din Mamaia, imobil aparţinând omului de afaceri constănţean George Bosânceanu a fost culcat la pământ cu buldozerele, marţi dimineaţă.

Hotelul îi adăpostea, printre cei 70 de locatari ai săi, şi pe cuplul Miron Cozma- Marinela Niţu. Cei doi ocupau un apartament la etajul patru, cu cameră de zi şi dormitor, pat decorat cu baldachin şi oglindă pe tavan.

Doi locatari s-au urcat pe acoperiş, ameninţând că se vor sinucide, din cauză că nu mai au unde să stea

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Locuinţa le fusese oferită cu titlu gratuit, în urmă cu aproape doi ani chiar de George Bosânceanu, impresionat că din cauza interdicţiei de a intra în Bucureşti, Cozma nu mai avea unde să stea. Miron Cozma se afla ieri la Timişoara unde a petrecut Crăciunul, când a primit vestea că nu mai are unde locui.

„Acolo este casa noastră. Toate valorile, 20.000 €, bijuteriile, hainele sunt într-un apartament de la etajul 4. Dacă s-au atins de lucrurile mele şi îmi lipseşte ceva, îi dau în judecată pe cei responsabili de acţiune", a declarat Cozma.

El a plecat spre Constanţa imediat ce a aflat că hotelul este demolat. „Histria" este primul dintre cele trei hoteluri ale lui Bosânceanu, aflat pe lista neagră de demolări. Omul de afaceri este acuzat că le-a extins pe domeniul public şi le-a supraetajat, fără să aibă autorizaţie.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net