Miron Cozma: «Mascaţii mi-au furat 80.000 de lei!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul lider al minerilor a urmărit, în direct, la televizor cum i se sparge uşa apartamentului în care locuia împreună cu soţia sa, Marinela Niţu. Deşi a venit cât a putut de repede de la Timişoara la Constanţa, pentru a-şi recupera lucrurile, Miron Cozma a ajuns prea târziu. Din apartamentul luxos de la ultimul etaj al hotelului Histria din Mamaia a mai rămas doar mobila, nici aceea la locul ei.

Miron Cozma a avut ieri un şoc, când a ajuns la hotelul Histria. Autorităţile care au început, marţi, operaţiunile de demolare a imobilului extins ilegal ajunseseră deja în apartamentul său.

Fostul lider al minerilor susţine că din apartament lipsesc o mulţime de lucruri de valoare. Printre acestea, un inel despre care specialiştii i-au spus că a fost a lui Alexandru Ioan Cuza, şi pe care el l-a primit de la Clubul de la Roma, un diplomat cu 80.000 de lei, şi cartea de rugăciuni a mamei sale la care ţinea foarte mult.

Forţele de ordine au început de marţi demolarea hotelului

simeon stalpnicul png

Alte obiecte de cult pe care Cozma le păstra cu sfinţenie într-un colţ al dormitorului, nu mai există. Tăblia de lemn a patului matrimonial a fost întoarsă.

În şifonier nu mai era nici o haină şi doar câteva umeraşe erau aruncate de-a valma pe jos. Până şi colecţia de tabloide unde Marinela Niţu, soţia sa, apăruse pe prima pagină, era împrăştiată pe podea.

Miron Cozma a mai găsit  în frigider doar câteva ouă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Doar scoicile de pe noptieră rămăseseră la locul lor. Nici bucătăria nu a rămas nerăscolită. Miron Cozma spune că i s-a furat până şi mâncarea din frigider.

„Mi-au lăsat doar nişte ouă. Eu obişnuiesc în fiecare dimineaţă să-mi fierb două ouă. Eu mănânc sănătos". Lângă ouă, Miron Cozma a mai găsit şi un borcan cu muştar.

Nu ştie cine i le-a furat. Este sigur însă că nu muncitorii, ci forţele de ordine care au intrat în apartament înaintea lor. Cozma este hotărât să facă plângere penală la Poliţie pentru violare de domiciliu, furt şi abuz în serviciu.

Bosânceanu stă de două zile în faţa hotelului

George Bosânceanu nu mai are voie să intre în hotel. El stă în faţa clădirii în autoturismul care i-a devenit între timp birou.

Hotelul Histria a fost extins ilegal

simeon stalpnicul png

„Eu cred că este o luptă între patronul George Bosânceanu şi Primărie. Probabil că nu a dat suficientă şpagă", crede Miron Cozma despre incident.

El locuieşte gratis în hotelul afaceristului George Bosânceanu din 29 august 2009. „A aflat că nu am unde să stau şi mi s-a oferit un apartament", a spus Cozma.

Deşi se află într-o situaţie dificilă, fostul lider al minerilor din Valea Jiului nu disperă. Spune că deja a fost sunat de prieteni care i-au oferit un acoperiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net