Miron Cozma: «Borcea ar putea să moară în puşcărie»

Ultima actualizare:
Miron Cozma are "informatori" în toate puşcăriile din ţară
Miron Cozma are "informatori" în toate puşcăriile din ţară

Miron Cozma a atras atenţia asupra gravelor probleme de sănătate cu care se confruntă Cristi Borcea în penitenciar. Marea grijă a lui Borcea sunt problemele de sănătate pe care le avea înainte de a fi condamnat, iar acum, în puşcărie, nu le poate trata aşa cum trebuie.

Intoxicaţia cu mercur este una dintre acestea, pe care fostul acţionar o trata din 2011 şi de care nu a reuşit să scape. Miron Cozma ştie cu ce dificultăţi se confruntă fostul dinamovist în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută pedeapsa în regim semideschis. "Borcea are probleme mari. «Shakira», el, care se dădea mare şi tare, are probleme mari, mari, mari de sănătate. Nu e numai cu inima, el trebuie să facă la două luni transfuzie pentru că are o concentraţie mare de mercur. Acolo, în puşcărie, cine să-i facă transfuzie? E complicat. Are probleme mari de sănătate Borcea şi o spun la modul foarte responsabil că, dacă nu se iau măsuri, ferească Dumnezeu, individul ăsta poate să moară în puşcărie. E păcat de el, că are cinci copii minori şi vreo 1.500 de angajaţi. Păcat de el, sincer", a declarat, pentru ziarulring.ro, Miron Cozma.


    Miron Cozma are
Miron Cozma are

Miron Cozma a continuat dezvăluirile despre Cristi Borcea. "Eu nu l-am agreat, dar, din păcate, în numele lui Dumnezeu, e la puşcărie, nu condamnat la moarte. Borcea trebuie dus la spital ca să i se facă transfuziile alea. El nu întâmplător şi-a luat apartament la Miami. Ştiţi de ce l-a luat? Pentru că acolo, la Miami, îşi făcea transfuziile; la două luni se ducea acolo şi le făcea. El are 35 de milioane de euro investiţi în România. Păi, eu n-aş fi investit în România în condiţiile în care e sabia lui Damocles deasupra capului meu. Mă duceam la Miami şi investeam acolo. Şi el are acolo un restaurant unde se vinde shaorma, ce mare lucru! Mamă, ce chestie teribilă a făcut Borcea, vinde shaorma în Miami şi are un apartament acolo. Ce chestie!", a încheiat fostul lider al minerilor.

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Instanţa a decis să-i confişte sumele de 593.750 dolari şi de 80.000 dolari, în echivalent în lei, pentru transferul lui Cosmin Contra de la Dinamo la Alaves, 169.667 dolari, pentru transferul lui Paul Codrea, 213.000 de dolari în contul transferului lui Florin Cernat, 124.500 dolari pentru transferul lui Bogdan Mara şi 32.167 dolari pentru transferul lui Nicolae Mitea la Ajax Amsterdam.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net