Mircea Duşa nu mai este secretar de stat în Ministerul Apărării

Ultima actualizare:

    Mircea Duşa a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării NaționaleFOTO: adevarul.ro
Mircea Duşa a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării NaționaleFOTO: adevarul.ro

Mircea Duşa a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din Ministerul Apărării Naţionale, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Decizia premierului Dăncilă privind eliberarea lui Mircea Duşa (63 ani), la cerere, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale a fost publicată miercuri, 12 septembrie, în Monitorul Oficial, scrie news.ro.

Mircea Duşa a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Apărării în ianuarie 2017, printr-o decizie a premierului de atunci Sorin Grindeanu. 

Mircea Duşa a fost deputat în perioada 2008-2012, iar în august 2012 a fost numit ministru de Interne. În decembrie 2012, a fost desemnat ministru al apărării naţionale în Guvernul Ponta.

Mircea Dușa este al doilea membru al Guvernului Dăncilă. Ministrul cercetării, Nicolae Burnete (58 ani) şi-a anunţat demisia, vineri, 31 august, fiind primul membru al Cabinetului Dăncilă care recurge la acest gest.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net