Mircea Badea s-a sucit! Acum ține cu Klaus Iohannis

mircea_badea.jpg

mircea badea klaus iohannis
Prezentatorul a schimbat, în mod subit, foaia
Foto: captură Antena 1

După ce președintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina sa de Facebook, un „aliat” neprevăzut îi sare în apărare. Miercuri seară (18 februarie), șeful statului a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă” atunci când a notificat Antenele să evacueze în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătorești. 7.000 de români i-au dat „unlike” paginii de Facebook a președintelui României, în doar câteva ore. Acum, Mircea Badea îi sare în apărare.

„Băsiștii își retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru că a fost corect în legătura cu situația Antenelor. Este momentul să fim și noi față de Iohannis. Să-l ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu Pas”, a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, realizatorul Tv și-a îndemnat simpatizanții să dea like paginii președintelui României, pe care Badea obișnuia să-l critice dur și să-l numească „omul lui Băsescu”. 

badea.jpg

mircea badea klaus iohannis
Badea și-a îndemnat fanii să dea like paginii de Facebook a președintelui
Foto: captură Facebook

Scandalul Antenelor, în presa străină

Scandalul Antenelor a ajuns în presa străină. The New York Times și agenția Associated Press au relatat pe tema acestui subiect, având o abordare din care reiese că președintele Klaus Iohannis a luat apărarea postului de televiziune. 

Pe de altă parte, The Daily Mail notează că Dacian Cioloș apără ordinul de evacuare al ANAF. Publicația britanică a titrat „Premierul României apără decizia de evacuare a unui post de televiziune”. 

Loading...

Citește și

 • tudor chirila klaus iohannis declaratii

  După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru „banale motive administrative”, artistul Tudor Chirilă i-a dat o replică dură.

 • klaus iohannis presedinte cms sedinta

  Preşedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina de Facebook, după ce miercuri seară a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă“ atunci când a notificat Antenele să părăsească în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătoreşti.

 • iohannis summit bruxelles romani discriminare

  La Consiliul European de la Bruxelles, care începe joi, preşedintele Klaus Iohannis va susţine că România nu acceptă restricţionarea liberei circulaţii sau discriminarea cetăţenilor români pe tema beneficiilor sociale, scire Mediafax.

 • klaus carmen iohannis

  Un lucru e sigur, președintele Iohannis nu va petrece românește nici de sărbătorile acestea. Familia prezidențială va pleca în vacanță chiar înainte de Crăciun și nu se va întoarce în țară decât după Revelion. Destinația președintelui este, ca în fiecare an de ceva vreme încoace, Florida. De ce pleacă Iohannis în fiecare an în America? Finul președintelui explică.

 • iohannis ceausescu

  Duminică, 24 ianuarie, Klaus Iohannis a sărbătorit alături de câteva mii de oameni, la Iaşi, împlinirea a 157 de ani de la Mica Unire a Principatelor Române. Un detaliu al vestimentaţiei președintelui Iohannis i-a retrezit asistenței amintiri cu... Nicolae Ceaușescu.

 • 1 decembrie ziua nationala a romaniei, 1 decembrie, mesaj klaus iohannis, mesaj dacian ciolos

  Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook un mesaj către cetăţenii români, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.