Mircea Badea, refuzat de Victor Ciutacu la mitingul Antena 3

mircea-badea.jpg

Mihai Gâdea şi Mircea Badea au prezentat mitingul Antena 3, din Piaţa Constituţiei
Foto: arhiva personală

Jurnaliștii Antenei 1 și Antenei 3 au organizat vineri (19 februarie), începând cu ora 15:00, un miting de susținere a trustului Intact în Piața Constituției. Vedetele Antenelor au urcat, rând pe rând, pe scena amplasată în faţa Casei Poporului. În frunte cu ei au fost Mircea Badea şi Mihai Gâdea, care au sperat la o adevărată și sinceră „întâlnire cu telespectatorii”.

Cel care a lipsit de la marele eveniment organizat de trustul Antena a fost jurnalistul Victor Ciutacu, care a refuzat invitaţia lui Mircea Badea, fostul lui coleg de la Antena 3. Într-un articol publicat, vineri (19 februarie), pe blog, Ciutacu a vorbit despre mitingul organizat de cei din grupul Intact, conform psnews.ro.

„Așa, Antena 3 a făcut (încă) un miting. Legal, cu aprobările de rigoare, în lumina libertății de exprimare pe care i-o garantează Constituția. Piața părerilor s-a împărțit, ca la marile meciuri, în două. Fanii postului îi consideră eroi. Cei care gândesc altfel îi desconsideră. E un delir, o beție de cuvinte. Se jignește-n stânga și-n dreapta. Vai, publicul e bătrân, la fel și participanții la protest. Așa, și? Bătrânii nu sunt oameni? Ei n-au dreptul la părere? Sunt excluși de arienii frumoși și liberi de la participarea la viața cetății? Numai corporatiștii contează în țara asta? Doar publicul comercial din tabelele de audiență se pune? Zace un rasism – latent, până acum, militant, în ultima vreme – în popor de te ia groaza. Și o ipocrizie absolut dezgustătoare, în care, spre exemplu, insolvenți notorii, care nu știu cum să mai fugă de Fisc și de lege, îi acuză pe, totuși, niște plătitori la zi de impozite și taxe că se opun aplicării legii”, a mărturisit jurnalistul.

cliima20100809_0191_1.jpg

Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a povestit şi în ce relaţii se află acum cu foştii colegi din trustul Intact, în special cu Mircea Badea.

„Am voie, fără s-o dau în patetismul momentului, să fiu solidar cu foștii mei colegi? Am voie – în ciuda faptului că relansarea pe care le-a asigurat-o ANAF mă afectează direct la audiență – să consider că e dreptul lor legitim să-și apere, cum știu ei mai bine, existența? Am voie să-l sun pe Badea înainte de miting, să-i urez succes, să bârfim regimul, să ne-aducem aminte de vremurile noastre comune bune și să-l asigur, inutil, fiindcă oricum știe, că, dacă intră-n belea, știe unde mă găsește la orice oră? Am voie să refuz, fiindcă nu (mai) e meciul meu, invitația lui amabilă de a fi lângă el pe scenă? Am toate aceste drepturi (și multe altele), fiindcă nu trebuie să le cerșesc de la nimeni. Unele mi le dă Constituția, altele mi le-am câștigat. Și n-am de gând să renunț la ele”, a mai precizat Victor Ciutacu.

 

Loading...

Citește și

  • miting antene

    Jurnaliștii Antenei 1 și Antenei 3 au organizat vineri (19 februarie), începând cu ora 15:00, un miting de susținere a trustului Intact în Piața Constituției. Vedetele Antenelor au avut așteptări mari de la eveniment, sperând la mii de participanți și la o adevărată și sinceră „întâlnire cu telespectatorii”.

  • Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a precizat, vineri, că va scoate la licitație bunurile confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact. De asemenea, conducerea ANAF a avut o întâlnire cu reprezentanții Antena TV Group la sediul instituției, vineri la amiază, în timp mitingului de susţinere a trustului Intact, organizat de jurnaliştii Antenei 1 și Antenei 3.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1