Mirabela Dauer le cântă Ionilor, de ziua lor. Idei pentru timp liber

Ultima actualizare:

    Mirabela Dauer
Mirabela Dauer

Te cheamă Ion sau Ionela? Ai prieteni care poartă acest nume? Atunci haideţi cu toţii marţi, 7 ianuarie, să petreceţi la Berăria H din Bucureşti alături de Mirabela Dauer.

 Artista a programat show-ul intitulat „Ioane, Ioane” chiar de ziua celor care poartă acest nume. Veţi putea ciocni un pahar pe melodii precum „Fotoliul din odaie”, „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele” şi multe altele. Petrecerea începe la ora 21.30, iar biletele costă 20 sau 35 de lei. 

Concert folk cu Emeric Imre, în Bucureşti

Teo, Vio şi Costel
Teo, Vio şi Costel

Unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică folk, Emeric Imre, începe anul pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti. Concertul lui este programat joi, 9 ianuarie, de la ora 21.30, iar invitat special va fi unul dintre cei mai apreciaţi instrumentişti din România, Jimi El Laco. Biletele cumpărate online costă 39 sau 59 de lei, iar la intrare, în seara evenimentului, costă 44 sau 64 de lei. Emeric Imre a lansat până acum patru albume: „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018). Cele mai bune piese ale sale se vor auzi joi, în Bucureşti. 

Începe anul cu veselie la spectacole de stand-up comedy


    Teo, Vio şi Costel
Teo, Vio şi Costel

Se spune că e bine să începi anul cu râs şi voie bună. Tocmai de aceea, în această perioadă au loc multe spectacole de stand-up comedy. Bordea, Micutzu şi Mane vor spune glume la The Fool sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 19.30 (biletul costă 57 de lei); Teo, Vio şi Costel smulg hohote de râs în Club 99 din Capitală tot pe 11 ianuarie, de la ora 18.30 (biletul costă 42,86 de lei); În aceeaşi seară, dar pe scena din club Mojo urcă Maria Popovici, Mincu şi Banciu (biletul costă 37,5 lei); iar la Restaurant Cabana din Bucureşti e programat un alt spectacol de stand-up comedy cu George Tănase, Mane Voicu şi Ioana State (33 de lei preţul unui bilet). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net