Minore de 15 ani, angajate la un salon de masaj erotic, obligate să se prostitueze

salon_masaj_erotic.jpg

minore, prostitutie, salon masaj erotic bacau, exploatare sexuala, trafic de minori
Fetele erau angajate ale salonului de masaj erotic, dar erau puse să facă sex în afara lui (foto: Arhivă Click!)

O femeie și un bărbat din Bacău sunt cercetați pentru trafic de minori, după ce au recrutat minore de 15-17 ani pe care le obligau să se prostitueze. Cei doi foloseau ca paravan un salon de masaj erotic, spun procurorii DIICOT.

Doi ani le-au trebuit anchetatorilor să strângă probe pentru a-i incrimina pe Cosmin Zamfir și Teodora Vascan, acuzați de trafic de minori și exploatare sexuală a unor tinere de cel mult 17 ani. Inculpații, care dețin un salon de masaj erotic în Bacău, s-au folosit de acest paravan pentru a obliga fetele să întrețină relații sexuale cu adulți, contra unor sume de bani cuprinse între 100 și 300 de lei, scrie Mediafax. Partidele de amor plătit aveau loc în diverse apartamente private sau în apropierea unor hoteluri, în perioada 2013-2015.

Clienții erau racolați cu ajutorul unor cărți de vizită distribuite de taximetriști sau prin intermediul unor anunțuri pe internet și în presa locală. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău au făcut, miercuri, patru percheziţii domiciliare în urma cărora opt persoane au fost aduse la audieri la DIICOT Bacău, menționează sursa citată.  

Loading...