Minor de 17 ani, arestat în cazul fetiței de 5 ani, violată și ucisă cu cruzime în Baia Mare!

Ultima actualizare:

    Estera a fost violată și ucisă anul trecutFoto: observator.tv
Estera a fost violată și ucisă anul trecutFoto: observator.tv

Un tânăr în vârstă de 17 ani, suspect în cazul fetiţei de numai 5 ani violată şi ucisă cu sânge rece în Baia Mare, a fost dus la audieri. Oribila crimă a avut loc în urmă cu mai bine de un an.

Pe parcursul anchetei s-a vorbit de mai mulți suspecție, însă prima arestare în acest caz a fost făcută abia acum. Adolescentul este vecin cu familia fetiței. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi (27 iunie), procurorii vor cere arestarea sa preventivă. Oroarea s-a petrecut într-o clădire dezafectată din fostul Combinat Phoenix, unde în urmă cu câţiva ani a fost mutată o mare comunitate de romi din zona Craica.

Fetița de 5 ani a fost violată înainte de a fi ucisă

Victima a fost atacată pe 1 mai 2018, după ce a fost ademenită să plece din fața blocului unde se juca cu alți copii. Micuța Estera fost dusă într-o clădire abandonată, iar rezultatul necropsiei a relevat faptul că aceasta a avut un sfârșit violent, relatează stirileprotv.ro.  Fetița a fost violată, torturată și ucisă. Cadavrul ei a fost găsit într-o clădire abandonată, de sora sa mai mare. Estera provenea dintr-o familie numeroasă și era cea mai mică dintre cei nouă frați. În acest an, ea ar fi trebuit să înceapă școala. 

„Era nepoata mea. Atâta timp, un an şi trei luni, atâta suferinţă câtă am avut până l-o prins pe criminalul micuţei Estera. Îi mulţumesc lui Dumnezeu mai mult că a fost de partea noastră”, a declarat bunica victimei. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net