Ministrul Țuțuianu a prezentat condoleanțe familiilor militarilor decedați în Argeș

Ultima actualizare:

    Cei trei şi-au pierdut viaţa joi noaptea Foto: Digi 24
Cei trei şi-au pierdut viaţa joi noaptea Foto: Digi 24

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a depus coroane de flori la catafalcurile celor trei militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte ”Dragoslavele” morţi după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie din Argeş şi a transmis condoleanţe familiilor acestora.

Adrian Ţuţuianu a mers, duminică dimineaţă, în judeţul Argeş, în localităţile unde sunt depuşi cei trei militari: Mihai Ionuţ Toma, George-Emilian Catană şi Petre Cristian Toader.

Ministrul a prezentat condoleanţe familiilor sublocotenenţilor (post-mortem) şi a depus coroane de flori la catafalcurile acestora.

"Vestea morţii lor, pe drumul de întoarcere din misiunea executată la Cincu, a căzut ca un trăsnet în familiile lor şi printre prietenii şi colegii, cei care i-au cunoscut şi apreciat ca luptători şi ca oameni. În cumplitul accident din Valea Urdii, Armata a pierdut trei militari de elită, toţi veterani ai teatrelor de operaţii, bărbaţi puternici şi mândri, crescuţi la şcoala aspră a luptătorilor alpini. Asigur familiile celor trei sublocotenenţi că le suntem alături în cumplita suferinţă şi le vom rămâne sprijin, de acum înainte. Întreaga Armată va preţui sacrificiul sublocotenenţilor post-mortem Mihai Ionuţ Toma, George-Emilian Catană şi Petre Cristian Toader şi le va păstra o veşnică şi pioasă amintire”, a transmis ministrul Ţuţuianu, potrivit news.ro.


    Ministrul a prezentat condoleanţe familiilor sublocotenenţilor (post-mortem) şi a depus coroane de flori la catafalcurile acestora
Ministrul a prezentat condoleanţe familiilor sublocotenenţilor (post-mortem) şi a depus coroane de flori la catafalcurile acestora

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a deschis un dosar penal privind accidentul din judeţul Argeş, în urma căruia trei militari au murit şi alţi nouă au fost răniţi. Toţi militarii erau de la Batalionul de Vânători de Munte de la Câmpulung Muscel.

Cei trei militari morţi în accidentul din judeţul Argeş sunt conduşi duminică pe ultimul drum, cu onoruri militare.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net