Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, testat din nou de coronavirus. Rezultatul i-a ieșit negativ

nelu-tataru.jpg

nelu tataru
Ministrul Nelu Tătaru, testat din nou la Covid-19
foto: Inquam Photos

Directorul Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgenţă Constanţa. Totodată, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19. Rezultatul acestui test pentru Nelu Tătaru a avut un rezultat negativ.

Şeful corpului de control al Ministerului Sănătății este în prezent asimptomatic şi se afla internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

 

"Menţionăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru e negativ", a precizat ulterior Grupul de Comunicare Strategică. De altfel, Nelu Tătaru a afirmat, într-o intervenţie telefonică, la Digi 24, că nu a avut contact direct cu directorul confirmat, fiind plecat miercuri şi joi din Bucureşti.

El a spus că la minister va fi dezinfectat fiecare birou, zona urmând să rămână liberă 24 de ore, menţionând că s-au luat măsuri ca mulţi angajaţi ai Ministerului Sănătății să lucreze de acasă.

Tătaru a mai spus că testul va fi repetat, iar dacă va fi cazul se va izola la minister.

 

Later edit: Ministerul Sănătăţii a confirmat că directorului Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgenţă Constanţa", a transmis Grupul de Comunicare Strategică. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi luate măsuri de dezinfecţie.

"În dimineața de sâmbătă, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19", a arătat GCS, el nefiind confirmat pozitiv.

 

Citește și:

 

Nelu Tătaru: „În Suceava estimăm 1.000 de persoane asimptomatice, care circulă libere pe stradă”

Cine este Nelu Tătaru, noul ministrul al Sănătății din România

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1