Ministrul Răzvan Cuc, implicat într-un accident în Capitală. Este în stare stabilă

Ultima actualizare:

    Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață (15 iulie)FOTO: adevarul.ro
Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață (15 iulie)FOTO: adevarul.ro

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață (15 iulie). Demnitarul a fost dus la spital în stare stabilă. Are mâna în ghips.

Ora 14.30. Ministrul Răzvan Cuc a anunţat, luni (15 iulie), că are mâna ruptă în urma accidentului în care maşina în care se afla a fost implicată, luni dimineaţă, scrie news.ro. Ministrul spune că va sta trei săptămâni cu ghips, dar anunţă că va continua activitatea. La rândul lor, poliţiştii din Capitală au precizat că accidentul a fost provocat de un şofer care ar fi efectuat o depăşire neregulamentară.

Ora 10.30. Răzvan Cuc, ministru al transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață (15 iulie), informează digi24.ro. A fost dus la spital.

Știre în curs de actualizare.

În urma accidentului a acuzat dureri la spate şi la mâna stângă. Din acest motiv s-a dus la Spitalul Floreasca pentru un control medical. În urma accidentului, Răzvan Cuc a acuzat dureri la spate şi la mâna stângă. Din acest motiv s-a dus la Spitalul Floreasca pentru un control medical.

Răzvan Cuc, ministru al transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață (15 iulie)
Răzvan Cuc, ministru al transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață (15 iulie)

Ce spune Poliția despre accidentul în care a fost implicat ministrul Răzvan Cuc

Accidentul a avut loc la intersecția dintre Str. Alexandru Ioan Cuza și Str. Iacob Negruzzi. Au fost implicate șase mașini, dintre care patru erau staționate, scrie digi24.ro.

În urma accidentului a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme, potrivit polițiștilor. Este vorba despre Răzvan Cuc. Acesta a mers la Spitalul Floreasca, pentru că acuzat dureri la spate şi la mâna stângă.

Ambii șoferi au fost testați pentru alcoolemie, rezultatul fiind 0.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Din primele informații, mașina în care se afla ministrul, un VW Touareg, ar fi făcut o depășire neregulamentară și a intrat într-un alt automobil. Ministrul nu se afla la volan.

”Revenim cu date suplimentare și anume conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Alexandru Ioan Cuza dinspre Str. Maltopol către Str. Petru Rareș, în apropiere de intersecția cu Str.Iacob Negruzzi ar fi efectuat o depășire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str Iacob Negruzzi. În urma impactului a rezultat avarierea celor doua autovehicule și a altor 4 autovehicule parcate, cât și rănirea pasagerului din primul autoturism, care s-a prezentat la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale”, a comunicat Poliția Română.

Citește și

Viorica Dăncilă renunță la funcția de premier? Ce e mai tentant pentru șefa PSD

Viorica Dăncilă a vorbit despre soţul ei. Nu a fost dragoste la prima vedere

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net