Ministrul Justiției şi-a dat demisia

Ultima actualizare:

    Tudorel Toader a spus că nu se află în niciotabără, fiind independent
Tudorel Toader a spus că nu se află în niciotabără, fiind independent

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, că se află în continuare în funcţie şi îşi va îndeplini obligaţiile, scrie news.ro. El va respecta însă deciziile politice şi juridice care decurg din retragerea sprijinului politic al Guvernului.

UPDATE 10.20: Tudorel Toader a demisionat: "Exprimând deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justiției !", a scris el pe Facebook. 

„Încă fac parte dintr-un guvern, un guvern care am văzut că ieri a pierdut sprijinul politic, dar care are încă suportul, sprijinul, juridic. Personal, cred că, în momentul în care se retrage sprijinul politic pentru un Guvern în ansamblul lui, se retrage implicit sprijinul politic şi pentru fiecare membru al Guvernului, chiar dacă este membru al unui partid sau altul sau este independent. (...) Sigur, voi respecta deciziile care voi fi luate pe cele două componente: politică şi juridică”, a spus Toader, la sosirea la Ministerul Justiţiei.

El a afirmat că, în acest moment, continuă să îşi exercite atribuţiile.

„Eu mă duc acum la ora 9.00, avem o dezbatere pe proiectul de lege privind modificarea legii cetăţeniei. (...) La ora 12.00, particip la secţia de judecători a CSM, aşadar, îndeplinesc obligaţiile până în ultimul moment. (...) Eu sunt ministrul Justiţiei, astăzi, încă”, a afirmat Toader.

Ministrul Justiţiei a mai adăugat că „nu face parte din nicio tabără”, întrebat dacă îl susţine pe Liviu Dragnea sau pe Sorin Grindeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net