Ministrul de Interne, în control la Serviciul Permise

Ultima actualizare:

    Dragos Tudorache a vrut să vadă dacă s-au mai format cozi la Înmatriculări
Dragos Tudorache a vrut să vadă dacă s-au mai format cozi la Înmatriculări

Dragoş Tudorache, ministrul de Interne, a fost în control, luni dimineaţă, la Serviciul de Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti şi Ilfov, pentru a vedea dacă mai există cozi, scrie News.ro.

„Îi aşteptăm şi pe colegii de la Finanţe să vedem dacă programul lor e acelaşi cu al nostru”, a spus ministrul, referindu-se la faptul că ghişeele de la Înmatriculări s-au deschis la ora 7.00, iar cele de la Trezorerie, unde se plătesc taxele pentru aceste servicii, funcţionează începând cu ora 8.30.

Întrebat dacă oamenii au început să îşi facă programări online, ministrul a spus că a văzut că sunt momente în care sistemul nu funcţionează, precizând că şi el a încercat duminică seară să vadă dacă funcţionează, dar că au fost şi persoane care au reuşit să se programeze.

El a spus că softul abia a fost implementat, în acest weekend, astfel că mai pot fi unele probleme.

„Începând de astăzi, încet-încet sperăm să intrăm în normalitate”, a spus Tudorache, arătând că este posibil ca unele persoane să îşi fi făcut programări doar pentru a vedea dacă funcţionează sistemul.

Ministrul de Interne a mai spus că cei 60 de angajaţi care au fost detaşaţi de la Ministerul de interne la Serviciul Permise au fost deja instruiţi, sâmbătă şi duminică, ce trebuie să facă, precizând că aceştia vor asigura partea de ghişeu, acolo unde nu este nevoie de o specializare ieşită din comun.

El a mai spus că speră să poată ajungă zilnic la Serviciul Permise, în această săptămână, pentru a face verificări.

Întrebat dacă va lua măsuri în privinţa celor de Permise, ministrul de Interne a spus că rămâne la opinia exprimată vineri, respectiv că nu este cazul deocamdadtă să ia măsuri şi speră ca situaţia să intre în normalitate.

Luni dimineaţă, la Serviciul Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor nu mai erau cozi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net