Ministrul Bănicioiu, topit după pateuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un demnitar fără fiţe! Ministrul tineretului şi sportului, Nicolae Bănicioiu, nu e un fan al restaurantelor scumpe. Fotoreporterii Click! l-au surprins, într-o pauză de prânz, cumpărându-şi câteva produse de patiserie.

Gustarea românului de rând este şi preferata unui ministru! Nicolae Bănicioiu (33 de ani), ministrul tineretului şi sportului este un mare fan al covrigilor, plăcintelor şi merdenelelor. Fotoreporterii Click! l-au surprins în urmă cu două zile pe demnitar la patiseria Nicholas, situată în zona Pieţei Sfinţii Voievozi din Capitală.

Ministrul Bănicioiu a cumpărat de la patiseria Nicholas pateuri şi merdenele

simeon stalpnicul png

Aflat în pauza de prânz, Bănicioiu s-a oprit în faţa patiseriei, atras de produsele apetisante din vitrina cochetă. După ce a studiat puţin oferta, demnitarul şi-a cumpărat două pateuri şi o delicioasă merdenea cu brânză sărată.

Demnitarul a gustat din bunătăţi înainte să ajungă la maşină

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Deşi le-a cerut la pachet, Bănicioiu n-a mai avut răbdare până la maşină şi a gustat cu poftă din merdenea. Gustarea aleasă de ministru nu l-a costat prea mult, şi asta pentru că preţurile la patiseria Nicholas sunt foarte accesibile: un covrig costă un leu, un covridog (cremvurşti în foietaj), 2 lei, o merdenea, 3 lei, iar o pâinică cu vanilie şi ciocolată, 4 lei.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net