Ministrul agriculturii, Petre Daea, vă invită: Alege oaia!

Ultima actualizare:

    Ministrul agriculturii, Petre Daea, este un admirator al oilor
Ministrul agriculturii, Petre Daea, este un admirator al oilor

Este cunoscut pentru dragostea lui pentru oaie. Petre Daea, ministrul agriculturii, a lăudat-o cu toate ocaziile, iar acum a lansat un program intitulat ”Alege oaia!”. Timp de trei luni, veți putea vedea mioare în toate târgurile din țară și veți putea gusta celebrele tocănițe și multă patramă de oaie.

Sunt zile importante pentru agricultorii din România. Mâine, 26 octombrie, se deschide cel mai mare târg dedicat acestei ocupații, INDAGRA. Vor fi prezenți crescători de animale, echipamente și utileje moderne. Pe lângă cei interesați să vândă sau să cumpere, veți putea cumpăra preparate ” ca la mama acasă”, direct de la producători.

Cu această ocazie, ministrul agriculturii, Petre Daea, va lansa Programul ”Alege oaia!”, care va dura trei luni și care dorește să aducă în prim plan produsele obținute de la aceste animale.

La INDAGRA 2017, oierii vor aduce mai multe rase de oi pentru a le prezenta publicului și vor oferi gratuit, spre degustare, tocăniță și pastramă, gătite chiar la faţa locului după rețete tradiționale, pentru a convinge cât mai mulţi vizitatori să încerce preparatele din carne de oaie.

Obiectivul final al acestei campanii este de a informa consumatorul asupra modului de preparare a cărnii de oaie și a produselor din carne de oaie, cât și de dezvoltare a unei culturi culinare în ceea ce privește consumul de carne de oaie.

În București, vor fi prezente caravane în mai multe locații: în Piața Obor -între 4 și 5 noiembrie și în cadrul Târgului de Turism al României -între 18 și 19 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net