Ministrul Afacerilor Interne, despre incidentul de la Institutul "Marius Nasta": "Nu a fost vorba despre un incendiu"

Ultima actualizare:

    Lucian Bode a făcut declarații privind incidentul care a avut loc la instutul "Matei Nasta"Sursă foto: Facebook/ Gov.ro
Lucian Bode a făcut declarații privind incidentul care a avut loc la instutul "Matei Nasta"Sursă foto: Facebook/ Gov.ro

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat luni, referidnu-se la incidentul de duminică seară, de la unitatea mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, că din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu.

El a adăugat ă a văzut un prim raport realizat pe baza datelor culese până în prezent, dar că aşteaptă raportul final. ”Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu”, a declarat ministrul. Bode a precizat că nimeni nu a fost rănit.

Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde erau internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la unitatea medicală. Pacienţii, ventilaţi non invaziv, însă „cu forme severe” ale COVID-19, au fost transferaţi în spital.

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că a fost un incident minor, dar că a fost o ”sperietură mare”, că pacienţii sunt cu toţii în regulă, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol.

Senatoarea Diana Șoșoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, la Institutul „Marius Nasta”, unde riscul de incendiu provenit de la un ventilator a mobilizat rapid echipele de intervenţie. Senatoarea i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu, cu care s-a întâlnit în curte, fiind calmată ulterior de Beatrice Mahler, managerul institutului. 

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net