Trei bărbați închiși în arestul Poliției Constanța au bătut și violat mai multe zile un coleg de celulă

celula.jpg

Celula din arestul Poliției Constanța
Celula din arestul Poliției Constanța unde s-au petrecut faptele
Foto: ziaruldeiasi.ro
Citeste tot despre: 

Infractorii nu mai au rușine. Trei tineri din Constanța, reținuți pentru tâlhării, accidente rutiere și fapte cu violență nu s-au potolit nici în arest. Suspecții au profitat că au stat trei zile în arest cu un alt minor, l-au bătut și l-au violat. Instanța i-a condamnat dar rămân întrebările: cum a fost posibil, unde erau polițiștii

Dănila Dragoș Marian, Nicolae Florin Denis Marian și Orazali Ender au 24 de ani și sunt deja cunoscuți în mediul infracțional din județul Constanța după ce au fost închiși de mai multe ori, încă de când erau minori. Potrivit replicaonline.ro, primii doi sunt din Năvodari iar cel de al treilea coleg de rele este din Constanța. Sunt autorii mai multor fapte cu violență, tâlhării și infracțiuni la regimul rutier, ei fiind condamnați pentru faptele lor prin mai multe orașe ale țării: Onești, Brăila sau Pitești. Cele mai multe fapte în afara legii le-au săvârșit însă acasă, în județul Constanța.

Cum au abuzat trei deținuți un coleg de celulă

Dănila Dragoș Marian, Orazali Ender și Nicolae Florin Denis Marian au ajuns la începutul acestui an în Centrul de Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanța, fiind încarcerați în aceeași celulă relatează sursa citată. Acolo se afla și un al patrulea minor pe care cei trei au decis să îl terorizeze. Astfel, timp de mai multer zile, pe rând, l-au bătut și l-au violat, aducând tânărul într-o stare de decădere emoțională. Agresiunile s-au petrecut timp de trei zile în mai multe reprize. Victima a fost bătută cu pumnii și picioarele și supusă la agresiuni sexuale (orale și anale) atât de grave încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform rechizitoriului procurorilor, doi dintre inculpați, Dănila Dragoș Marian și Orazali Ender l-au violat de câte cinci ori, iar celălalt de trei ori. Pe 17.03.2021, Judecătoria Constanța a dat sentința în acest dosar cutremurător. Dănila Dragoș Marian a primit 5 ani într-un centru de detenție, Florin Denis Marian Nicolae 3 ani, iar Orazali Ender s-a ales cu 5 ani. Decizia nu este definitivă, iar apelul urmează a se judeca pe 24 iunie.

 

Citiți și

Nemţean reţinut pentru viol şi trafic de minori. Doi copii, transformați în adevăraţi sclavi

Tentativă de viol la Spitalul Horezu. Un asistent medical, arestat preventiv pentru că a încercat să violeze o colegă

Loading...
 
 

Citește și