Milionarul de la loto, de trei ori mai bogat ca Primăria

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ziua Păcălelilor a fost cu noroc pentru un argeşean care a câştigat marele premiu la Loto 6/49. Agenţia câştigătoare, unde a fost înregistrat biletul norocos, se află în oraşul Topoloveni. Norocosul care va încasa circa trei milioane de euro a jucat, chiar în ziua extragerii, o singură variantă simplă, pentru care a plătit 4,9 lei.

Vestea că marele premiu la loto s-a dat chiar în micul lor oraş i-a luat prin surprindere pe locuitorii din Topoloveni. Ca să se convingă, mulţi dintre ei au venit personal la singura agenţie loto, situată vizavi de clădirea Primăriei.

Aici, i-a întâmpinat Ileana Catrina, de 43 de ani, vânzătoarea care a înregistrat biletul norocos. Femeia le-a confirmat tuturor, cu zâmbetul pe buze, că agenţia la care lucrează s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din ţară. Ileana lucrează de 12 ani în acest domeniu.

Femeia nu ştie dacă "de vină" sunt ochii săi albaştrii sau firea optimistă, dar, de-a lungul carierei, a mai fost părtaşă la succese de acest gen. Până duminică, cel mai mare premiu câştigat pe un bilet vândut de ea fusese de peste 60.000 de lei.

Cât despre marele câştigător de acum, femeia spune că nu ştie cine este. La fel ca alţi 400 de oameni care depun bilete săptămânal, câştigătorul a venit, şi-a completat biletul cu cele şase numere, care s-au dovedit a fi cele norocoase, şi s-a făcut nevăzut.

Primarul localităţii, considerat până acum cel mai bogat om din Topoloveni, e curios să vadă cine e fericitul câştigător. "Noi avem un buget de circa un milion de euro, în care trebuie să ne încadrăm cu toate: cheltuieli, investiţii, continuări de proiecte. E bine că a câştigat, dar sunt foarte curios cine e", ne-a declarat primarul Gheorghiţă Boţârcă.

«Să facă o fabrică, să avem ce munci!»

Prin Topoloveni au început, în scurt timp, să circule fel de fel de zvonuri: ba că marele premiu ar urma să fie încasat de o funcţionară de la Primărie, ba că un om amărât de la ţară ar fi norocosul.

simeon stalpnicul png

Cei care au aflat că este foarte posibil ca marele câştigător să umble printre ei, au şi o rugăminte. "Să facă o fabrică, o întreprindere mare, să ne dea de muncă şi la tineri, şi la cei mai în vârstă. Să investească banii cu cap", ne-a spus Aurel Marian (21 de ani), din Topoloveni.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net