Miliardarul Remus Truică şi-a pus preotul să-i sperie soţia

Ultima actualizare:
Iată ce a scris duhovnicul în scrisoare
Iată ce a scris duhovnicul în scrisoare

Remus Truică luptă prin toate mijloacele cu soţia sa Irina, cu care se află în proces de divorţ şi de custodie a fetiţelor gemene. Miliardarul a apelat chiar şi la Biserică pentru a-şi îmbuna soţia înşelată cu Patricia Kass.

După ce a beneficiat de sprijinul Ministerului Educaţiei să îşi poată înscrie gemenele la şcoală fără a avea acordul mamei, iată că omul de afaceri îşi continuă lupta apelând la Biserică.

Mai nou, Remus l-a pus pe duhovnicul său, stareţul Mănăstirii Oaşa, Iustin Miron, să îi trimită Irinei Truică o scrisoare prin care să o sfătuiască, "spre binele ei", să renunţe la procese şi să se împace cu soţul său.

"Binele d-lui Remus este ca să rămâneţi împreună şi să fiţi o familie fericită cum aţi fost la început. „Binele" dv. este să vă despărţiţi, iar fetele să rămână cu dv. Domnul Remus consideră că nu este bine acest "bine" al dumneavoastră. Să recunoaştem că "binele" domnului Remus este superior "binelui" dumneavoastră", i-a spus stareţul Iustin Miron, Irinei Truică în scrisoarea pe care i-a trimis-o.

La citirea acestei scrisori Irina ne-a declarat: "Pe stareţul Iustin Miron l-am văzut doar o singură dată în viaţă, în urmă cu o lună şi ceva, când nişte prieteni de-ai mei şi de-ai lui Remus m-au sfătuit să merg să vorbesc cu duhovnicul soţului meu. Ieri (n.r. joi) am primit această scrisoare de la el şi m-am şocat. Nu înţeleg cum un preot, cu atât mai mult că este stareţ şi duhovnic al soţului meu, îşi poate permite să mă ameninţe şi să îmi spună să renunţ la procese că, până la urmă, tot banul câştigă şi că ceea ce îmi doresc eu nu este "bine", că oricum "binele" lui Remus îmi este superior! Eu am mers să mă văd cu el cu sufletul deschis, ca o femeie credincioasă ce sunt. Să îmi dea nişte sfaturi duhovniceşti. Mi-am deschis sufletul în faţa lui, iar el tot ce a putut să-mi spună a fost că banul primează. Se foloseşte de această titulatură ca să mă sperie, să renuţ la procese, pentru că banul sau alte puteri lumeşti contează. Cum este oare posibil ca un preot să spună aşa ceva?".

Tot scandalul dintre soţii Truică a început în luna iunie a acestui an. Miza acestui divorţ este custodia gemenelor Natalia şi Maria.

Iată ce a scris duhovnicul în scrisoare

Dragă Irina,

Încep cu „dragă" pentru că am început să prind drag de dv atunci când v-am întâlnit la Bucureşti. Înţelegând mai bine starea prezentă a relaţiei dintre dv şi dl Remus am plecat cu tristeţe, dar nu fără nădejde. Eu v-am spus că dânsul vă iubeşte şi acum, fapt care îi aduce multă suferinţă (...).

În sfârşit, eu speram şi mai sper încă, ca prezenţa mea să înmulţească binele şi nu răul. (...) Ce am constatat eu este că fiecare aveţi dreptate şi vreţi binele, numai că, binele fiecăruia dintre dv este relativ şi subiectiv.

Binele dlui Remus este ca să rămâneţi împreună şi să fiţi o familie fericită cum aţi fost la început. Dumneavoastră nu mai credeţi în acest lucru. „Binele" dv este să vă despărţiţi iar, fetele să rămână cu dv. Dl Remus consideră că nu este bine acest „bine" al dv pentru că fetele se despart de tatăl lor, de ţara lor, de familia lor, de tot ce era al lor.

Să recunoaştem că „binele" dlui Remus este superior binelui dv chiar dacă nu credeţi în posibilitatea realizării acestui „bine" şi nu vă mai doriţi acest „bine".

Eu v-am propus să sacrificaţi „binele" dv pentru binele fetelor. Ştiţi şi dv că dreptatea realizată prin justiţia omenească este relativă şi ea, iar banii au un cuvânt greu de spus.

Dacă veţi continua aşa „procesele" vor dura ani de zile şi va pierde cel la care se vor termina primul banii. (...) Şi să nu vă amăgiţi crezând în justiţia altei ţări, determinant va fi tot banul sau alte puteri lumeşti (...).

Cu drag, Ieromonah Iustin"


    Iată ce a scris duhovnicul în scrisoare
Iată ce a scris duhovnicul în scrisoare

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Truică, înnebunit să se distreze cu mulatre

Truică şi-a luat fetele la birou ca să nu-şi vadă mama - FOTO

Truică s-a mutat pe iahtul botezat cu numele soţiei

Truică, te iubeai cu Ferenţ când soţia era gravidă?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net