Mihail Neamțu, atac la adresa Elenei Udrea: ”Trebuie să se retraga din politică”

Ultima actualizare:

    Elena Udrea (Foto: Arhivă)
Elena Udrea (Foto: Arhivă)

Mihail Neamțu, președintele Partidului Noua Republică, îi cere Elenei Udrea să se retragă din politică pentru că face parte din clasa politicienilor compromiși.

Atacul lui Neamțu la adresa Elenei Udrea vine ca urmare a declarației pe care aceasta a făcut-o cu privire la Traian Băsescu, despre care a zis că este singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni şi americani şi ar putea repara răul făcut României de acţiunile abuzive ale USL împotriva democraţiei şi a statului de drept.

"După ce ne-a anunțat că se gândește să se retragă din politică, Elena Udrea revine. Și nu oricum, ci cu o declarație excesivă: >Traian Băsescu este singurul actor politic credibil pentru americani și pentru europeni<.

Ca o concluzie logică, se înțelege că nici Elena Udrea însași nu este un actor politic credibil al Romaniei. Atunci de ce mai face declaraii?", a scris Mihail Neamțu pe contul său de Facebook.

Președintele Partidului Noua Republică menționează că schimbarea clasei politice se va realiza când politicienii compromiși se vor retrage.

"Noua Republică, spre deosebire de alții, spune lucruri logice. Atunci cand spunem >schimbare<, atunci asta vrem: o adevarată schimbare a clasei politice. Politicienii compromiși trebuie să se retragă. Un pas în spate începe cu tăcerea voluntara. Iar pentru ca d-na Udrea să nu aibă dificultăți în interpretarea acestui enunț simplu, precizăm că ne referim și la dânsa", a precizat Neamțu

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net