Mihai Tudose se întoarce în PSD la un an după ce a demisionat din cauza lui Dragnea

mihai-tudose-psd.jpg

mihai tudose portret
Mihai Tudose s-a reînscris în PSD
foto: arhiva Click!

Mihai Tudose s-a întors de unde a plecat. Fostul premier al României s-a reînscris în PSD, după ce, la sfârșitul anului trecut, și-a dat demisia din Pro România. Tudose a plecat din PSD în urmă cu un an, pentru a se înscrie în partidul condus de Victor Ponta.

Primarul din Brăila, Marian Dragomir, a anunţat, miercuri, că fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni în PSD. Dragomir a afirmat că Tudose nu vizează, deocamdată, vreo funcţie în partid.

”Mihai Tudose intră în echipă! Cel mai bun prim ministru, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.

Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența!

În martie 1999 am intrat în politică. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am sustinut Brăila.

Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior să pună interesul lor înaintea normalității.

Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD. Mulțumesc Mihai!”, a scris primarul Brăilei pe contul personal de Facebook.

Primarul Brăilei a spus că Mihai Tudose nu vizează deocamdată nicio funcţie în PSD.

"Nu s-a pus niciodată în discuţie ceva legat de funcţie, Mihai Tudose vine la PSD ca simplu membru, nu şi-a dorit funcţie. Vine să facă parte din echipă. Nu pentru funcţie. Nu are nevoie de funcţie la nivel local, se poate implica mult mai bine la nivel naţional. Au depus adeziuni şi alţi colegi care au plecat pentru a reîntregi echipa. Mihai Tudose vine alături de oameni care au fost alături de el şi care au luptat pentru proiectele comune", a declarat Dragomir, conform News.ro.

Mihai Tudose și-a dat demisia din Pro România în urmă cu o lună

În 2 decembrie, după mai multe contre în mediul online cu președintele partidului, fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro România. Tudose a postat pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată...”. În cerere, el solicita filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, scria Tudose în cererea de demisie.

Tudose a demisionat din PSD anul trecut, în ianuarie, pentru a se înscrie în partidul lui Victor Ponta. ”Chiar și în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranța că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranță a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog și dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă”, a declarat Tudose, la vremea respectivă, făcând aluzie la modificarea legilor justiției, soliciată insistent de președintele PSD de atunci, Liviu Dragnea.

Citește și:

Mihai Tudose a demisionat din partidul condus de Victor Ponta. Care a fost mărul discordiei

Mihai Tudose a făcut infarct. I-au fost montate două stenturi

Loading...
 
 

Citește și

  • dragnea tudose

    Moțiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, intentată de PNL și USR, a fost citită în Parlament pe 20 noiembrie, într-o ședință în plen la Parlament. Liberalii au fost însă nemulțumiți că ședința a fost convocată pe neașteptate, și nu cu 24 de ore înainte, așa cum cere regulamentul.

  • Fostul premier Mihai Tudose se recuperează, după ce a fost operat marţi de urgenţă. Surse medicale ne-au informat că pacientul a suportat două operaţii şi i-au fost montate şase stenturi, după ce a făcut de trei ori infarct.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1