Reacția lui Mihai Tudose, după ce Carmen Dan a sugerat că nu demisionează

Ultima actualizare:

    Premierul Tudose reacționează, după declarațiile lui Carmen DanFoto: arhivă personală
Premierul Tudose reacționează, după declarațiile lui Carmen DanFoto: arhivă personală

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a susținut joi seara, 11 ianuarie, o conferință de presă în care ar fi trebuit să dea mai multe lămuriri cu privire la cazul polițistului acuzat de pedofilie, dar aceasta s-a rezumat la cu totul alt subiect. La scurt timp după declarații, Mihai Tudose a reacționat.

Marea problemă a premierului și a ministrului de Interne este să se afle care dintre ei l-a influențat pe chestorul Ioniță să nu accepte propunerea numirii în funcția de șef al Poliției Române.

Premierul României se deculpabilizează pe contul său de Facebook și spune că el nu a luat nicio decizie prin care să-l  convingă pe generalul Ioniță să nu vină în locul lui Despescu:

"Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile", a scris Mihai Tudose pe rețeaua de socializare.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net