Mihai Stoica nu-și revine după moartea tatălui. Cum se poartă cu mama lui pe stradă

Ultima actualizare:
Mihai Stoica și-a ținut tot tipul mama de mână
Mihai Stoica și-a ținut tot tipul mama de mână

În urmă cu trei luni, Mihai Stoica a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții sale. Directorul sportic al FCSB și-a pierdut tatăl, idolul său, așa cum spunea despre bărbatul care s-a prăpădit la vârsta de 84 de ani. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe MM Stoica în oraș împreună cu mama lui, de care pare foarte atașat și pe care a ținut-o tot timpul de mână.

”Idolul meu a fost tata, cel mai inteligent om pe care l-am cunoscut”, declara Mihai Stoica (53 de ani) pentru GSP, în urmă cu șase ani. Pe-atunci, directorul sportiv al FCSB se bucura de prezența părintelui său. Boala însă l-a pus la pământ pe Ilie Ioan Stoica. Bărbatul s-a luptat cu o bronhopneumonie, care i-a provocat un şoc septic cu punct de plecare pulmonar şi urinar. În primele zile ale acestui an din păcate, tatăl lui MM a murit la vârsta de 84 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Greu de închipuit durerea prin care a trecut atunci Mihai Stoica. Mâna dreaptă a lui Gigi Becali la FCSB nu pare să-și fi revenit nici acum, la trei luni de la tragedie. Încercănat, tras la față, cu barbă, așa l-au surprins fotoreporterii Click! pe MM zilele trecute prin București. Ceea ce a atras însă atenția a fost grija nedisimulată pe care i-o arăta mamei lui, o femeie mică de statură, îmbrăcată în haine cernite, cu părul alb, bogat lăsat pe spate.

La un moment dat, Mihai Stoica și mama lui au trecut pe lângă o florărie
La un moment dat, Mihai Stoica și mama lui au trecut pe lângă o florărie

MM și-a ținut tot timpul mama strâns de mână, fie că i-a ghidat pașii pe scări, fie că a lăsat-o să se bucure de spectacolul florilor de primăvară de la o florărie stradală. ”Părinții lui MM Stoica au fost împreună 60 de ani. S-au iubit și s-au respectat enorm. Vă dați seama cât de mult suferă această femeie după soțul ei. Nici ea nu se simte deloc bine… MM este distrus și are mare grijă acum de mama lui. Îi este frică să nu o piardă și pe ea. Ar fi cumplit”, a declarat pentru Click! a persoană din anturajul directorului FCSB.


    La un moment dat, Mihai Stoica și mama lui au trecut pe lângă o florăriefoto: Mihai Ionescu/Click!
La un moment dat, Mihai Stoica și mama lui au trecut pe lângă o florăriefoto: Mihai Ionescu/Click!

Mihai Stoica, condamnat în dosarul Transferurilor

Mihai Stoica a fost condamnat în 2014 la trei ani și șase luni de pușcărie în dosarul Transferurilor. Directorul sportiv al FCSB  a fost eliberat condiționat după ce a ispășit 20 de luni din pedeapsă. În timpul petrecut în închisoare, Stoica a scris patru cărți, pentru care i-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile i-au fost reduse pentru că a lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava și a antrenat echipa de fotbal.

Citește și:

Cât de sexy e fiica lui MM Stoica! Dinamoviștii i-au făcut o melodie Teodorei

Scrisorile lui Stanca: Dragă MM Stoica

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net