Mihai Gâdea riscă să rămână cu conturile blocate! Fiscul îl ameninţă cu poprirea

Ultima actualizare:

    Mihai Gâdea este directorul Antena 3Foto: captură Antena 3
Mihai Gâdea este directorul Antena 3Foto: captură Antena 3

Situaţie delicată pentru directorul Antena 3! Fiscul cere blocarea conturilor directorului Antena 3 Mihai Gâdea, pentru a recupera 695.000 de lei. Şeful staţiei din Băneasa ar fi împrumutat aceşti bani de la Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA, scrie ziare.com.

În declaraţia sa de avere din 2010, Dan Voiculescu a menţionat un împrumut în nume personal acordat moderatorului Mihai Gâdea. Valoarea împrumutului: 785.000 de lei. Potrivit ultimei declaraţii de avere depuse de politician, din 2012, Gâdea a plătit o parte din împrumut, şi mai avea de plată, în iulie 2012, suma de 695.000 de lei. În data de 8 august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Fiscul vrea acum să recupereze prejudiciul din dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în 2014, dorind plata a peste 60 de milioane de euro.În acest sens, apelează la toate sursele de bani conectate cu Dan Voiculescu, inclusiv împrumutul acordat lui Mihai Gâdea. Nu este clar ce sumă de bani mai are să îi returneze Gâdea lui Dan Voiculescu, precizează aceeaşi sursă. Tocmai acest lucru trebuie clarificat de instanţa de judecată şi de aceea ANAF a deschis la 13 decembrie 2017 o procedură la Judecătoria Sectorului 3. Termenul de judecată este 29 ianuarie 2018. Într-un caz similar, Judecătoria Buftea a admis solicitarea ANAF de poprire a conturilor deputatului Daniel Constantin, pentru a recupera o parte din prejudiciul din dosarul lui Dan Voiculescu.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net