Mihai Gâdea a plecat din emisiunea ”Sinteza zilei” pe neașteptate. ”Trebuie să iau o pauză”

mihai-gadea.jpg

mihai gadea
Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii ”Sintea zilei” cu o oră înainte de final
foto: captură/Antena3

Mihai Gâdea şi-a surprins telespectatorii când a anunţat că nu se simte bine şi trebuie să ia o pauză. După calupul publicitar, prezentatorul TV nu s-a mai întors. Emisiunea a fost continuată de Oana Zamfir.

Prezentatorul a anunţat încă de la începutul emisiunii „Sinteza Zilei” că nu se simte bine. După aproximativ o oră şi 45 de minute, Mihai Gâdea a cerut o pauză. „Staţi! Trebuie să iau o pauză, e ceva foarte important… ce au făcut englezii zilele astea ca să îşi poată vizita bunicii. Îşi fac teste gratuite. Luăm o pauză şi continuăm…”, a spus Gâdea, conform Adevărul.

Locul lui Mihai Gâdea a fost luat de Oana Zamfir

După ce a luat pauza de publicitate la finele celei de-a doua ore de emisie, Mihai Gâdea a părăsit platoul şi nu a mai revenit. A treia oră de emisie a început cu Oana Zamfir, care nu a făcut nicio referire la ce i s-a întâmplat colegului şi şefului ei. „O să fim împreună în această ultimă parte a emisiunii”, a spus aceasta, fără să dea niciun fel de explicaţii.

Citește și:

Cât de frumoasă e fiica lui Mihai Gâdea! E artistă și are o voce fantastică

Ce bine arată soția lui Mihai Gâdea! Cu ce se ocupă nevasta directorului de la Antena 3

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai gadea antena 3

    Surpriză de proporții pentru vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea (42 de ani). Noul sezon al emisiunii Sinteza Zilei a început într-un mod inedit. Toți telespectatorii emisiunii au rămas surprinși când au văzut noul look al celui mai cunoscut prezentator al Antenei 3.

  • mihai gadea

    Mihai Gâdea este unul dintre cei mai incisivi realizatori tv, dar şi un bărbat care are mare grijă de imaginea lui. Este şi firesc să fie aşa, căci vedeta staţiei din Băneasa nu apare doar pe sticlă, ci este şi şeful postului Antena 3. Deşi are doar 41 de ani, prezentatorul este preocupat să-şi ascundă adevărata vârstă, iar pentru asta apelează la un artificiu care stârneşte controverse. Duminică seară, gazda emisiunii "Sinteza Zilei" a avut o apariţie surprinzătoare, care l-a trădat că frecventează un salon unde îşi aranjează periodic părul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1