Mihai Gâdea e disperat! Uite ce i-a pus pe telespectatori să facă

mihai_gadea.jpg

mihai gadea
Mihai Gâdea (39 de ani)
foto: Arhiva Personală

Mai sunt doar trei zile până la evacuarea de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a sediilor Antena 3 și Antena 1. Jurnaliștii trustului de televiziune Intact fac apel la telespectatorii lor să înceapă o campanie de solidaritate.

Mihai Gâdea (39 de ani), dar și alți realizatori ai televiziunii de știri a trustului Intact, și-au îndemnat publicul să decupeze un poster cu „Antena 3 e și aici”, imprimat pe ultima pagină a ziarului Jurnalul Național, și să îl lipească pe fereastra casei, ori pe geamul mașinii.

Așa arată posterul „Antena 3 e și aici”

poster_antena_3_e_si_aici.jpg

poster antena 3 e si aici
Antena 3 își îndeamnă telespectatorii să își manifeste solidaritatea printr-un poster
foto: Jurnalul

 

„Dacă sunteți solidari cu noi, decupați această pagină și lipiți-o pe geam, cât mai vizibil, pentru ca noi să filmăm și să arătăm la tv câți români sunt alături de noi. Antena 3 e și la voi”, se arată într-un articol publicat de Jurnalul Național.

Loading...

Citește și

  • intact antena 1 antena 3

    Antena 3 şi Antena 1 au primit ordin de evacuare de la ANAF, în cursul zilei de luni (15 februarie).

  • mihai gadea

    O furtună aprigă, cu punctul de plecare în sediul Antenelor a tulburat atmosfera primăvăratică din mijlocul acestui februarie neobișnuit de cald. La un an și jumătate după ce instanța a hotărât confiscarea sediilor în care funcționează Antena 1 și Antena 3, Fiscul a trimis luni, 15 februarie, o notificare de evacuare în termen de cinci zile. Drept urmare, ”Sinteza zilei” s-a mutat pe toate cananele trustului Intact, iar Mihai Gâdea a susținut cauza Antenelor. ”Impresia mea este că avem de-a face cu o executare silită”, a spus directorul Antena 3. Care este adevărul?

  • demintere, cioloș, evacuare, antena 3, senatori

    Unde-i lege nu-i tocmeală! Asta știm cu toții, însă, chiar aleșii încearcă să le pună bețe-n roate autorităților ca să-și facă treaba. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit cu propunerea ca Dacian Cioloș să dea explicații în fața senatorilor cu privire la evacuarea Antenei 1 și 3.

  • Camelia Voiculescu a transmis pe mail-urile interne un mesaj angajaților din Trustul Intact, după ce ANAF a cerut evacuarea, până pe 20 februarie, a sediilor unde își desfășoară activitatea.