Mica de la «Abracadabra» este ţinută în viaţă de aparate. Vezi ce spun medicii despre boala vedetei

Ultima actualizare:

O veste cumplită s-a propagat, ieri, în media. Fetiţa cu părul blond care făcea parte din emisiunea "Abracadabra" (PRO TV) se află pe patul de spital în stare foarte gravă. Mihaela Niculescu a aflat, în urmă cu un an, că suferă de o afecţiune nemiloasă a ficatului: este vorba despre ciroză. Tânăra a ştiut de la început ce înseamnă această boală şi că şansele de supravieţuire, având un asemenea diagnostic, sunt foarte mici. A păstrat, însă, secretul, spunându-le de suferinţa sa doar apropiaţilor.

Pe zi ce trecea, starea ei de sănătate se înrăutăţea, iar, la mijlocul lunii ianuarie, a fost internată la Spitalul Universitar. Boala continua să-i acapareze tot organismul şi s-o slăbească, astfel încât Mica a fost transferată la Institutul Fundeni.

Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM. În plus, ea era activă pe Facebook, unde în 17 ianuarie, tânăra a postat un mesaj tulburător, în engleză, care tradus, arată aşa: „Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar".

Acum, Mica se află la Terapie intensivă, fiind conectată la aparate, întrucât plămânii nu mai pot lucra singuri. "Din păcate, pacienta are ciroză în stadiu avansat, motiv pentru care nu se poate face transplant de ficat", ne-a declarat prof. dr. Irinel Popescu, şeful Clinici de Transplant Hepatic din cadrul Institutului Fundeni.

După rolul din "Abracadabra", Michaela a renunţat la lumea artistică şi a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. Ea a obţinut două diplome de doctorat, la Oxford şi Viena. A lucrat ca traducător, redactor şi producător la "Humanitas", apoi a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net