«Mi-am plătit întreţinerea, dar îmi cer restanţe 900 de lei»

Ultima actualizare:

    Lelia Vrăjitoru și-a păstrat  toate chitanţele pentru  a dovedi că și-a plătit  întreţinerea la timp
Lelia Vrăjitoru și-a păstrat toate chitanţele pentru a dovedi că și-a plătit întreţinerea la timp

O femeie de 77 de ani, din Craiova, s-a pomenit, peste noapte, că are de plătit o datorie de 900 de lei la Asociaţia de Proprietari a blocului în care locuieşte. Bătrâna susţine că şi-a plătit facturile la timp şi chiar poate dovedi acest lucru, pentru că şi-a păstrat chitanţele din anul 2006 până în prezent.

Lelia Vrăjitoru a fost la un pas de infarct în momentul în care a aflat că figurează cu restanţe la Asociaţia de Proprietari. „Era să cad jos din picioare. Eu am probleme cu inima şi imediat mi-a venit rău când am văzut că figurez că nu mi-am plătit factura pe luna martie în anul 2011. De la 500 de lei mi-au pus penalităţi lună de lună, iar acum am de achitat 900 de lei. Bine că am păstrat toate chitanţele şi nu au ce să îmi facă. Le-am cerut să îmi spună cum s-a întâmplat acest lucru, însă toată lumea a dat din umeri şi mi-au spus că trebuie să plătesc. O să dau Asociaţia de Proprietari „Piaţa Unirii" în judecată. Nu se poate aşa ceva! Au văzut că sunt bătrână şi au zis că mă pot păcăli mai uşor", a povestit, supărată, bătrâna.

simeon stalpnicul png

Conducerea Asociaţiei de Proprietari din Craiova ridică din umeri şi susţine că nu ştie cum a apărut această datorie. Dan Rotariu, preşedintele asociaţiei a spus că bătrâna trebuie să plătească datoria de 900 de lei, iar abia dacă se va stabili că a fost o greşeală o să-şi primească banii înapoi. Lelia Vrăjitoru este revoltată şi spune că dacă plăteşte cei 900 de lei, nu se va mai descurca cu banii. „Trebuie să fac eu foamea pentru greşeala altora", s-a plâns bătrâna.

"De vină e fostul administrator, care a fost dat  afară. Vom face verificări pentru a vedea care e situaţia".Ileana Lazăr, administratorul Asociaţiei de Proprietari din Craiova

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net