Mezzosoprana Maria Maxim Nicoară nu dă nici un semn de ameliorare. De cât timp face recuperare

Ultima actualizare:

    Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un misterfoto: Facebook
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară rămâne un misterfoto: Facebook

Veștile nu sunt tocmai bune pentru mezzosoprana Maria Maxim Nicoară, de la Opera din Iași, care a suferit un accident casnic în urmă cu o lună și jumătate. Artista a ieșit din comă, însă nu dă nici un semn de ameliorare, deși de patru zile face recuperare neurologică.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară nu dă niciun semn de ameliorare neurologică de când a fost transportată la Spitalul de Recuperare Iaşi, în urmă cu patru zile. „Nu face proceduri, ci doar recuperare neurologică. Nu este nici un semn de ameliorare a stării ei. Vom continua recuperarea“, a spus un medic din ca­drul spitalului, citat de ziaruldeiasi.ro.

Solista Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă la începutul lunii iunie, după trei săptămâni în care nu i se dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Acum clipește și respiră spontan, fără aparate, mișcă ușor membrele superioare și inferioare pe partea dreaptă, starea ei fiind stabilă din punct de vedere al funcțiilor vitale. Totuși, starea ei este în continuare gravă. De când a suferit accidental în propria locuință, artista a stat internată în Spitalul de Neurochirurgie Iași, fiind transferată în urmă cu patru zile la Spitalul de Recuperare. Din păcate, până astăzi, solista nu a dat nici un semn de ameliorare neurologică.

Maria Macsim Nicioară avea probleme în căsnicie

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său. De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări. Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent. Referitor la acest caz, procuroii și polițiștii din Iași fac cercetări într-un dosar deschis in rem pentru tentativă de omor. Maria Macsim Nicioară lucrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

Citește și:

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă! Între timp apar noi detalii incredibile: venea vânătă la serviciu

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net