Meteo: Vreme instabilă şi condiţii de grindină

Citeste tot despre: 

Presiunea atmosferică va continua să scadă în nord-vestul continentului, dar şi în centru, unde se menţine extinsă depresiunea islandeză, din care, pe unul dintre fronturile reci, s-a generat un ciclon mediteraneean.

În restul continentului, mai ales din nordul Mării Negre până în nordul Finlandei, presiunea este ridicată. La noi, presiunea va scădea uşor, iar circulaţia, predominant estică, va aduce aer mai umed de pe Marea Neagră, vremea fiind instabilă. Cerul va prezenta, temporar, înnorări mai accentuate şi, mai ales după-amiaza şi seara, va ploua pe arii extinse în sud şi local în restul teritoriului. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Crişana.

Mâine

Vremea se va menţine, în general, instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi, mai ales după-amiaza şi seara, va ploua local. Ploile vor fi însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 28 de grade.

Poimâine

Vremea va fi instabilă în continuare. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate şi va ploua în cea mai mare parte a ţării. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 30 de grade.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1