Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic construit de asociaţia "Dăruieşte viaţa"

daruieste-viata.jpg

Metallica a donat 250.000 de euro pentru constuirea primului spital de oncologie pediatrică din România
Foto:Facebook

Formaţia americană Metallica, aflată la Bucureşti miercuri seară, pentru a susţine un concert pe Arena Naţională, s-a alăturat iniţiativei #NoiFacemUnSpital şi a donat suma de 250.000 de euro. Americanii, adepţi ai stilului heavy metal, au demonstrat că nimic nu contează mai mult decât umanitatea şi ajutorarea celor aflaţi în impas.

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la "Dăruieşte viaţa" au făcut anunţul pe Facebook, unde au publicat o fotografie cu cei patru membri ai trupei: James Hetfiled, Lars Ulrich, Robert Trujillo şi Kirk Hammet. Muzicienii au făcut donaţia de 250.000 de euro prin intermediul fundaţiei lor, All Within My Hands. 

Cine sunt cei de la Metallica

Metallica este o formaţie americană de trash şi heavy metal formată în anul 1981 în California, Statele Unite ale Americii. Trupa s-a bucurat relativ repede de succes şi a dat lovitura cu cel de-al treilea album pe care l-au lansat în anul 1986, initulat Master of Puppets. Apogeul faimei a fost atins în anul 1991 odată cu albumul Metallica care a fost vândut în 16 milioane de copii în Statele Unite ale Americii.

Tensiunile dintre membrii formaţiei au crescut, iar consecinţele relaţiei neprietenoase dintre ei s-au răsfrânt asupra albumului St. Anger, din 2003. Fanii au fost dezamăgiţi, iar băieţii s-au întors  în sala de repetiţii cu dorinţa de a îndrepta lucrurile.

Loading...

Citește și