Mesajul tulburător al mamei polițistului Bogdan Gigină în ziua când ar fi împlinit 29 de ani

Ultima actualizare:

    Bogdan Gigină, polițistul care a murit în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ar fi împlinit astăzi 29 de aniFoto Facebook
Bogdan Gigină, polițistul care a murit în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ar fi împlinit astăzi 29 de aniFoto Facebook

Mama lui Bogdan Gigină, polițistul care a murit anul trecut în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a publicat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. Polițistul ar fi împlinit astăzi 29 de ani.

"În fiecare an era ziua când mă preocupau pregătirile pentru aniversarea copilului meu. Astăzi i-am aprins o lumânare în timp ce pregăteam cele creştineşti... Îl aştept în fiecare zi a vieţii mele. Orice lift oprit înseamnă că eşti tu, orice uşă deschisă a casei te aşteaptă pe tine. Orice privire a mea pe geam aşteaptă silueta ta şi mâna ridicată în semn de «mamă, vin acasă», aşa cum făceai în fiecare zi. Încerc din răsputeri să accept că mi-ai fost luat, dar oricât de mult timp ar trece, oricât de puternică aş încerca să fiu, niciun părinte nu s-ar putea uita la uşă în fiecare zi a vieţii decât aşteptându-şi sufletul. Retrăiesc, zi de zi, amintirile fiecărei zile petrecute de-a lungul timpului împreună... indiferent ce aş face tu nu ai cum să ieşi din gândul meu. Retrăiesc seara accidentului când, din copilul meu frumos şi plin de viaţă, am găsit un corp distrus şi un chip greu de recunoscut chiar şi pentru mine. Visele noastre erau altele, copilul meu, şi tu ştii asta... astăzi noi nu pregătim tort, nici scutece pentru nepoţi, pregătim colivă şi colaci şi ridicăm rugăciune pentru sufletul tău pentru restul zilelor noastre”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Pe 20 octombrie 2015, polițistul a deschis coloana oficială a lui Gabriel Oprea, dar a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Bulevardul Știrbei Vodă din București.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net